Egy nyár alatt mennyit tudok izmosodni? Hogyan tudnám a hátam és a vállam szélesíteni?
Ez azért nem így megy.
Milyen az étrended??? Miket eszel?
Mi bajod a porokkal???
"Ja és nem szedek porokat, és nem is szeretnék szedni:)"
helyes helyes
sztem tényleg ne szedj porokat, mert én ugy tudom, hogy aki megiszik egy fehérjeitalt, az egyből átalakul ronnie colemanné, és meghal majd mert a por egy egészségtelen dolog... Biztos nem tejből, vagy esetleg szójából csinálják, mert akkor természetes lenne, igenis az mesterséges gyógyszerekből áll, amitől akár meg is lehet hallni!!!
A legjobb és legegészséegesebb, ha szalonnát, kolbászt és szendvicset eszel, biztos a szüleid is ezt mondják!!!
De azért egyél tésztát és disznót is!! De a csirkehúst kerüld mert ugy hallottam, az fehérkedús, lehet van köze a halálos porokhoz, amit testépitők milliói esznek, mielőtt meghalnak!!!
Sok sikert, és gratulálok a 38as karodhoz, az nem semmi, hidd el lesz az még 58as is!!!!
Igen lehetsz izmos, a porok nélkül, is de nem azzal amivel a szüleid, etetnek. Meg ne haragudj... Csirkemell okés, tojás oké, rizs oké. Tudod azért gúnyolodtam, mert komolyan vannak olyan hülyék, már bocs akik szerint egy fehérjepor egészségetelen... pofáznak ilyesmiket, holott ők otthon minden zsiros szart esznek, kolbássazl meg mindennel...
Ezen röhögök... Nekem is volt amikor beszóltak annak idején, hogy minek veszel olyan port, nem fog felállni a farkad, gyere egyél szalonnát ettől leszel nagy...
ezeket hívom idiótának.
Én nem kérkedem azzal mekkora karom van, kit érdekel, igazad van akárki ir akármit, de sztem azért eléggé tudok válaszolni minden kérdésre innen, sok embernek adtam tanácsot edzésben is, azért ebből le lehet szűrni, hogy nem vagyok kezdő. Vékony voltál, nöttél az edzéstől, naná.
'6 éves vagy, tudod mitől nőttél??? A hormonoktól, mivel tinikorban ez a csúcson van mindenki nő amikor elkezd edzeni, de ez leáll majd és annyi. Utána oda kell figyelni , mert az a 38as kar még össze is mehet az edzéstől...
na figyelj...
A szalonna és a többi zsíros étel, a zsír miatt akadályozza az igazi tápanyagok felszivodását az izmokba... Azaz a szénhidrátokat és fehérjéket. Emiatt max a hasadra mennek a tápanyagok nem jutnak ez az izmokig.
A testépítők azért esznek állandóan, rizset csirkemellel, mert szinte semmi zsír nincs benne, és tudják táplálni az izmokat...
Szóval: ha továbbra is igy eszel, nem izmot fogsz növeszteni, hanem hasat. az izmokba szinte semmi nem megy a szendvicsből, kolbászból stb.
A másik... A fehérjeport tejből vagy szójából csinálják...
Ugyanolyan kaja mint pl a csirke vagy tojás, csak folyékonban.. Azért használják, mert edzés után a turmix iszonyat gyorsan emésztődik, és hamarabb az izmokba jut...
Semmi egészségtelen nincs benne, mivel ugyanolyan élelmiszer, mint más... Ha lenne mellékhatása nem boltban kapnád hanem gyógyszertárban receptre!!!
De ahhoz, hogy nőjjél még az edzésedet is ugy kell kalkulálnod, azon is múlik, de leginkább az étkezésen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!