Menny idő amíg le tudom futni ezt a távot?
Figyelt kérdés
3,2 km-rol van szo, jelenlegi idom ezen a tavon 18:30 +/-10 mp
Szeretnem 17:00 korul futni
Heti 3 edzessel kb mennyi ido mig menni fog?
2018. febr. 28. 20:01
1/4 anonim válasza:
Nem tudom mert mindenki más ütemben fejlődik. Ha a mostani időd gyengének számít akkor 1.5 percet viszonylag hamar fejlődhetsz de ha már ez is jónak számít akkor 1.5 percet javítani nagy kihívás. Meg hát mindenkinek más jelenti a testi/lelki határt ebben is. Én biciklizek ezért nem tudom hogy a te eredményed futva milyennek számít
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tul jo ido...
2018. febr. 28. 20:17
3/4 anonim válasza:
Fejben dől el ,vidd feljebb kicsivel a futótempód és azzal edzél , és ajánlom hogy ne ilyen hidegbe csináld mert azis visszavesz a teljesítményből.
4/4 anonim válasza:
Fontos, hogy mennyit edzel, és miket. A sebességet 1-2 hónapon belülnagyon fel lehet javítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!