Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miert van az h amint elkezdek...

Miert van az h amint elkezdek edzeni vagy csak futni maris éhes leszek?

Figyelt kérdés
Elsosorban nem fogyni szeretnek hanem lelekben erosodni de amint elkezdem azonnal ehes leszek..mintha a tudatalattimban is ez lenne.tudnatok vmilyen modszert ajanlani h ezt lekuzdjem vagy vmi tippet h ti milyen mozgasformat ko vettem ami lelkileg is erosit..a sport a baratom ezzel akarok indulni..barmi rossz er tudjam h a sport mindig ott van.
2018. febr. 20. 22:19
 1/2 anonim válasza:
edzes elott egyel masfel-ket oraval
2018. febr. 20. 22:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is ez ugrott be, amit az első írt.

Ha normális étkezés (bármit is jelent ez nálad) után 1-2 órával edzve is azzonnal éhes leszel, akkor könnyen lehet, hogy lelki, bár lehet, hogy van, aki azonnal megéhezik a mozgástól valami más okból, ilyenről még nem hallottam.

Engem az erősítő edzés (főleg súlyzókat használok, kivéve, amire nem vagy nehezen lehet) segít lelkileg, ha arra ráveszem magam, valahogy tartást ad, sok szempontból jót tesz. A túrázás csak jólesik, de az is kell.

Szerencsére engem nem tesz éhessé a mozgás, nem győzök örülni neki.

2018. febr. 20. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!