Miért fáj a bokám ha futok?
Figyelt kérdés
Mit tehetek?2018. febr. 27. 16:47
1/7 anonim válasza:
Bokasüllyedés okozhat ilyen panaszt. Nézesd meg a tappancsod, és ha van lúdtalp, válassz másik cipőt.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Az ortopédus azt monta hogy lúdtalpam van.
2018. febr. 27. 21:10
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor ettöl lehet?
2018. febr. 27. 21:10
4/7 anonim válasza:
Igen. Válassz másik cipőt, futóboltban biztosan segítenek. Nekem Saucony van, bokasüllyedésem van.
5/7 anonim válasza:
Így van, legalább elsőre menj el egy szaküzletbe (Spuri, Nyúlcipőbolt...). Ott megmondják, milyen cipő kell neked. A Váci úti Spuriban rendszeresen van talpvizsgálat is. Az áruházakban olcsóbb a cipő, de nem értenek hozzá, és neked olyan kell, aki ért.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó kommentelő voltam talp vizsgálaton és van speciális talp betétem.De esetleg van olyan adidas cipő amiben alapbol van?
2018. febr. 28. 13:38
7/7 anonim válasza:
Azt a szaküzletben tudják megmondani. Inkább kiveheted, ami van, és a helyére teheted, hiszen nyilván az egy személyre szabott betét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!