Tudtok olyan jógastúdiót, ahol nincsen az edzéseken ez a szakrális-csakrális körítés hozzá? :D
Küzdősportoltam elég sokáig, kiegészítő sportokat nagyon nem csináltam mellette, versenyszerűen is űztem (ökölvívás), emiatt kissé aszimmetrikusan fejlődött az izomzaton. Sporttevékenységen kívüli sérülést szenvedett a jobb kézfejem (az összes csont, ami létezik benne, kificamodott :D), valamint a jobb lábfejem (külső laterális csont tört el), így még inkább visszamaradott a fejlődésben a jobb oldalamon az izomzatom. Ráadásul gerincferdülésem is van :D
Elvileg a jóga ezt kiválóan tudja korrigálni, de... Ezek a körítések hozzá kifejezetten irritálnak, többször is voltam jóga edzésen, és baromira idegesít az a zenei aláfestés, a díszítések... Nemrég megszálltam egy olyan lakásban, ahol csupa ilyen dekoráció volt, és esküszöm, iszonyatosan nyomasztott, rosszul éreztem magam. Lehet, hogy én vagyok a Sátán fia, nem tehetek róla, de nagyon rossz érzésem van az egésztől, irritál, nyomaszt, nem tudok ilyen környezetben ellazulni :D
A válaszotokat előre is köszönöm!
a bikram jóga az teljesen sport jellegű.
ott mindig ugyanaz az az ászana sorrend is,hogy tud mibe mennyit fejlődtél.
amúgy meg miért akarnál ellazulni ha rendes edzést keresel?
#1: köszönöm a tippet, szerintem az lesz a megoldás :D
#2: bocsi, az ellazulás az más témában merült fel, lehet, rosszul fogalmaztam :D De azért az mégis csak negatív hatással van az edzésre, ha valamilyen körülmény irritálja az idegrendszeremet... Köszi neked is a tippet, meg fogok nézni egy bikram jóga edzést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!