Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex. De minek ez a körítés mellé?
Nem akar kapcsolatot,ami rendben van.
De minek ad kis ajándékokat, becéz,mint egy kapcsolatban, nem örülne ha bepasiznék( jó,ezt mondjuk megértem),olyan mondatai vannak,hogy ha jövőre is "jóban leszünk",akkor majd elvisz egy családi eseményére. Stb.
"olyan mondatai vannak,hogy ha jövőre is "jóban leszünk",akkor majd elvisz egy családi eseményére"
Gondolom politikus az ipse, tehát ígérgetni tud. :'D Nem akarja könnyen elengedni az ingyen sunát, ennyi az oka, Cicafül.
Azért mert dugni jó vagy, és nem akarja hogy másé legyél.
De lekötni nem akarja magát, mert ha úgy alakul és talál jobbat akkor ahhoz fog majd menni.
Az ajándék és a többi az csak azért kell, hogy ideiglenesen megnyugtassa a kis lelkét, hogy ő mindent megtesz ezért a szexkapcsolatért, így jövőben könnyebb lesz majd neki lecserélnie téged.
7, irtam, hogy ezt értem.
A körítést érzem feleslegesnek.
Mikor pedig ezt szóváteszem, azt mondja, hogy ez valójában szerelem.
De nem az.
Én szeretem, ha valaminek van egy kerete. A szexkapcsolat, az szexkapcsolat és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!