Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex vagy akar valamit?
Van egy srac,aki unokatesom. Nagyon sok eve megkerdeztem tole,hogy ha nem lennenk rokonok akkor esetleg lenne-e koztunk valami. Azt valaszolta,hogy eloszor szex es utana kitudja. Aztan kb.3eve egyutt ittunk es en megcsokoltam,megkerdeztem nem-e erez irantam valamit,azt mondta,jogy emlekszek-e arra,hogy en egyszet ugyanezt par eve megkerdeztem es szexet mondott,na en itt megsertodtem,de valamier elfelejtettem es sokszor csokoloztunk aznap este,mindketten akartuk,de nem tortent meg. Megbeszeltuk,mikor en kijozanottam(o amugy jozan volt vegig),hogy ennek semmi ertelme nem lenne,mert o nem venne komolyan. Aztan ez abba maradt egeszen mostanaig. Talakozzunk egynap tok jol ment minden aztan hirtelen megcsokolt. En hatraltam,nem ertettem az egeszet es o sem valaszolt. Ez megtortent 2 napra ra is,de valaszt nem kaptam. Aztan ram irt fb-n-hogy en hianyzom neki,mert a csok utan nem taliztunk,mert dolgozunk mindketten. Ilyesmiket irt,hogy talakozni akar es amikor o otthon iszogatott akkor azt irta,hogy az volt a legjobb,amit tolem kaphatott,hogy akkor mikor egyutt ittunk en megcsokoltam. Irtunk kb.1 hetig aztan semmi,de nem ez a lenyeg,hanem,hogy mikor lat,akkor olyan mintha nem is erdekelnem. Hiaba tudom rokonok vagyunk,de szeretnem tudni az okokat es remelem ennyibol kiderult nektek es tudtok segiteni!
Tomoren,roviden ennyi!koszi mindenkinek:)
20l
Van sok ezer pasas/srác rajta kívül.
A rokon kapcsolat amúgy se egészséges több okból is.
Meg ha tudod, hogy családtag, minek csinálod? Máskor lehet a jövendőbeli fiadat cserkésznéd be...
Rokonok vagytok ember !
Fogyatékosokkal dolgozok , tudod hányan lettek ilyen okokbol fogyatékosok ?
Pf. Idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!