Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy a szexpartnerem többet akar, mint csak szex?
Ha találkozunk, mindig mondja, hogy hiányoztam, hogy élvezte az előző talit. Nem csak szex van köztünk, mindig együtt alszunk ilyenkor,szex után összebújunk,együtt kajálunk, filmezünk.
Lehet ebből még kapcsolat?
en nyáron voltam ilyen szituba..
aztán konkrétan ra kérdeztem a srácra hogy mit akar.. az volt a válasza hogy még nem áll készen kapcsolatra.. hat kösz.. abbahagytuk az egészet. ra 3hétre meg lett barátnője...
szoval nalunk nem lett semmi
Hany evesek vagytok, hogy nem megy a kommunikacio?
Hogy valaszoljak is: nem kell belelatni semmit, ezt csak te akarod, o nem. Amit csinaltok a szexen kivul, nem jelent semmit, mert mar nem ez lenne.
Miért látnék bele bármit is? Honnan tudod, hogy én akarom-e?
Ezek tények. Több van köztünk, mint csak szex, de kapcsolathoz lehet, hogy kevés.
Én 26 ő 29.
Én nem reménykedem, mert tudom, ha valami csak szexnek indult, abból nem lesz nagyon több :D
Amúgy meg mindig ő keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!