Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex. De minek ez a körítés mellé?
Nem akar kapcsolatot,ami rendben van.
De minek ad kis ajándékokat, becéz,mint egy kapcsolatban, nem örülne ha bepasiznék( jó,ezt mondjuk megértem),olyan mondatai vannak,hogy ha jövőre is "jóban leszünk",akkor majd elvisz egy családi eseményére. Stb.
Ő egy "majd lesz valami", tipusú ember. Én meg nem.
Ha kapcsolatot akarok,akkor azt tudom,meg ha nem, hát azt is.
Szeretni szeret emberileg, és a lehetőséget fenntartja ebben biztos vagyok.
Csak mikor arról kezd beszélni,hogy így úgy szerelem , majd szólok,hogy álljunk meg mert nem,akkor én vagyok a bunkó.
Mert nem csak az a két véglet létezik, hogy érzelmek nélkül dugtok mint a gépek, vagy őrülten szerelmesen párkapcsolatba kezdtek.
Aki lánnyal 4 hónapja összejárunk heti 1-2-szer, neki is vettem virágot a szülinapjára és elvittem pizzázni (aztán elmentünk hozzám szétba szni egymás agyát is), szex közben is simogatok, bújok, ölelem, csókolom őt és gyengéd vagyok. Nem is akarom azt sem hogy mással dugjon (és ő sem akarja hogy én, azt beszéltük hogy erről nem beszélünk a másiknak). Mondjuk én családdal, barátokkal biztos nem ismertetném meg.
Nem csak fekete és fehér létezik, nem csak két véglet létezik.
Megértem, csak én az ilyet nem szeretem.
Ráadásul a mi sztorink ennél bonyolultabb,évekre nyúlik vissza.
Ha valaki nagyon unatkozik ,majd leírom neki. :D
Én is kaptam mindenféle szivecskés cuccot,meg közös kaja, meg igy szeretlek úgy szeretlek. A szerelmes vagyok beléd is elhangzik olykor, nekem meg ez sok.
Ennek egyszerűen nincs benne helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!