Érdemes lenne elkezdenem valamilyen küzdősportot?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy sajnos eddig még nem sportoltam komolyabban, de már el kéne és el is szeretnék kezdeni valamit. Arra gondoltam, kipróbálnám a kung-fut, mert az van a környékemen is. Érdemes lenne? Mennyire lenne nehéz "belerázódni"? 15/L2018. febr. 7. 21:34
1/4 anonim válasza:
Nem érdemes,mert nem ad használható tudást a kungfu.Ha ilyet szeretnél akkor küzdősport edzésre kellene menned,mint a box,kickbox.
2/4 anonim válasza:
Én meg azt modnom, hogy ha tetszik is, akkor menj el! Minden küzdősport edzés lényeges eleme az erő, ügyesség, állóképesség fokozása, egyik sem lesz a károdra.
Abból a szempontból is jók a küzdősportedzések, hogy sokféle és érdekes gyakorlattal fejleszt.
3/4 anonim válasza:
Ez igaz,a küzdősport edzésre,de a kungfu nem küzdősport és az edzéseken a felsoroltak egyike sincs.Se állóképességi terhelés,se erősítés.
4/4 anonim válasza:
A kung fu harcművészet és nem sport.
Az attól függ milyen céljaid vannak.
Mit szeretnél elérni?
Milyen kung fu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!