Elérhetem a számomra tökéletes vádlit?
Figyelt kérdés
Vékony alkatú vagyok a lábaim is vékonyak.De nem az a nagyon vékony.A combom szerintem pont jó csak a vádlim vékonyabb annál amit szeretnék.Vagyis én így látom. Olvastam a neten hogy otthoni gyakorlatnak tökéletes a lábujjhegyre emelkedés, kitörés is.Még van pár amit találtam :) ezeket már pár hónapja csinálom itthon mert a tavaszra szeretnèm hogy vastagabb és izmosabb legyen a vádlim.Szerintetek lehetsèges addigra? :) és jók ezek az "edzéstervek"? Lány vagyok 18 :)2018. febr. 3. 09:27
1/4 anonim 

válasza:

Vádlira ugrókötél a tökéletes. Amióta Boxolok olyan válim van, mint az állat. És ugrókötél jó a szívednek is, állóképességnek is, úgyhogy többet is elérsz vele.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2018. febr. 3. 17:09
3/4 A kérdező kommentje:
Segítségedet kérném...mennyit vagy hogy csináljam hogy legyen is eredménye? :) mennyi idő alatt fog látszódni valami is? :)
2018. febr. 3. 17:32
4/4 anonim 

válasza:

A Box edzőm azt mondta, hogy minden nap 10 perc folyamatosan, szünet nélkül. De nekünk van háziban árnyékbox is, technika gyakorlás, ami neked nem lesz, így ha gondolod, akkor csináld 15 percig minden nap. Vagy reggel 10 perc, este 10 perc. Ezt neked kell érezni. Vagy ha idetalál valaki, aki jobban ért az edzéstervekhez, ő tud mondani egy komolyabb tervet. Én ahhoz nem értek. De ez a reggel 10 perc és este 10 perc nem hangzik rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!