Lehet még "tökéletes testem" így is?
lány vagyok, úgyhogy előre bocsi :)
körülbelül ez a célom:
hasonló formám van, de nagyon lapos a mellem. szilikon nélkül lehetséges, hogy valami formája legyen, esetleg fejlődjön?
(173 cm, 47 kiló --> forma alatt az alakott értem, nem a kidolgozottságot, abba csak most fogok igazán belevágni.)
illetve, ha cici nem változik, akkor az mennyit ront az összképen? :\
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de először is nincs olyan, hogy tökéletes test!
A 47 kg pedig borzasztóan kevés a magasságodhoz képest!
Írtad, hogy csak most fogsz belevágni a sportolásba, azt viszont nem tudod csinálni, ha közben éhezteted magad! Fontos az egészséges és a változatos táplálkozás, a megfelelő fehérje bevitel!
Az pedig, ha a sportolás alatt növekedni fog a testsúlyod, normális! Az izom ugyanis sokat nyom. Ebből kifolyólag nem annak kéne a célodnak lennie, hogy minél kevesebb kg legyél! Ezt felejtsd el! Dobd ki a mérleget a fenébe, és próbálj meg megbarátkozni magaddal, és egészségesen élni, normálisan táplálkozni!
(A mellbőségre még kitérve: ne hagyd, hogy ez határozza meg, hogy eléged vagy-e önmagaddal, vagy sem!)
félreértesz! :) soha nem volt célom a fogyás. 53 kilónál soha nem nyomtam többet, általában 50 vagyok. nem direkt estem le 47re.
természetesen nincs tökéletes, ezért írtam idézőjelbe. legyen akkor egyéni ideál..
TÖREKSZEM az egészségre és igyekszem elhagyni a rossz szokásaim (például hogy keveset iszok)..
sajnos ezen nem tudok túljutni :\ ... talán majd egyszer
fiatal vagyok, közel a 20hoz :) remélem kicsit sikerült tisztázni magam :D
Igen, de akkor is nagyon kevés az az 50 kg a 173 cm-hez! Lehet, hogy vékony testalkatú vagy, de akkor még inkább jót tesz majd, ha erősíted az izmaid! :)
Inni igyál sokat, az nem csak az egészséged miatt fontos, hanem a bőröd is megköszöni majd a jövőben!
Helyzetjelentes
Csaladi okok miatt csuszodott a nagy kezdes
DE januar vegen elkezdtem
Januarig azonban tortent meg egykis sulyvesztes es zsirparna novekedes has es comb tajekon (mama fele kajak :$)
Februar vegen ennek mar nyoma sem volt :)
Most 48kg vagyok, kicsit latszodnak a "kockaim", formalodott a fenekem, mellizmom es lett egykis bicepszem :D valamivel javult a kozerzetem is, de meg nem erzem az igazinak...
Nem is tudom melyikre vagyok a legbuszkebb:) nem allok le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!