Hogyan fogyjak hasról és combról?
Sziasztok!
17 éves lány vagyok, 164 cm magas és 62 kg. Szeretnék 5-10 kg-ot leadni. Főleg a hasammal és a combommal van problémám.
A táplálkozás rendben van, csak vizet iszom, rengeteg gyüm9lcsöt és zöldséget eszem, kizárólag teljes kiőrlésű dolgokat és barnakenyeret, és ezt állandóan tartom, mert anyukám is így táplálkozik. Napi többször eszek kevesebbet.
Naponta szoktam fél-háromnegyed órát edzeni, főleg haspréseket, guggolást, és kitörést csinálok. Ha kicsit jobb idő lesz, akkor reggelente fogok futni, ezt nyáron is tartottam.
Milyen tippeket/trükköket/gyakorlatokat javasoltok még? Illetve ha ezeket betartom, milyen intenzitással és mennyi idő alatt fogyhatok vajon?
Előre is köszi! :)
nem szomorítasz el, mert az biztos, hogy rendben van :)
szerintem inkább az edzés részével lehet probléma.
elég fura kérdés mert kb így néz ki-
-segítsetek léci!
-oké segítünk.
-nekem ne segítsetek!
úgyhogy akkor ezt meg is beszéltük és további jó étvágyat a teljes kiőrlésű dolgokhoz a barna kenyérhez meg a többi szénhidrát bombához.
ha elolvasnátok a kérdést, akkor látnátok, hogy mi is a kérdés.
tippeket kértem, hogy milyen gyakorlatokat végezzek, hogy gyorsabban fogyjak.
ha ez a kérdés, akkor nem értem min megy a csodálkozás, ha tök mással kapcsolatban kapom a "választ".
Harmadik válaszoló, te min vagy fennakadva? Nem is a kérdésre kapott választ :D De igazad van, az ő qrva anyját :"DD
Kérdező: szerintem ezek teljesen jók! Kitörésből több féle is van, én az oldalkitörést is kipróbálnám, mert gondolom te a hátrafelés verziót ismered. Valamint szerintem a legegyszerűbb lenne egy Rubint Réka cd, és azokat a gyakorlatokat csinálni. Van fél órás, 20 perces, egy órás verzió is, nekem anno könnyebbség volt, hogy láttam is, hogy mit kéne csinálni. A futással pedig rosszat nem tehetsz, csináld nyugodtan.
Ha gondolod, írj privátot! :))
Hármas, neked jó étvágyat a szerinted szénhidrátdús barnakenyérhez! Csak ne felejtsd el a nagy szakértelmek közepette, hogy este hat után nem tanácsos enni! :"DDD (Bocsi de ez kihagyhatatlan volt így a végére)
köszi 6-os, de szerintem ennyire azért nem volt tragikus az a 3.válasz... :)
az utolsó kettőt pedig köszönöm, szerintem akkor futni fogok! :) (a R.R.cd-k nekem nem annyira jöttek be)
és igen, bocsánat, nem jól fogalmaztam meg a kérdést, pontosan ez lett volna az, hogy hogyan égethetem el a legtöbb kalóriát, de így már ezt is tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!