Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportra helentkezhetnék?

Milyen sportra helentkezhetnék?

Figyelt kérdés
Nagyon mozgos fajta vagyok szeretek futni szaltozni kézenálni... ilyen mozgáosokat. Torna orán is nagyon orulok ha dobbantóról vagy trambulinrol ugorhatok szaltókat szuleim szerint hajlékony is vagyok bár ebbe nem vagyok biztos. Kezdődik februárban balatt szerintetek jo lenne? Szerintem nem anyira!! Mi lenne szerintetek az ideális sport nekem?

2018. jan. 18. 18:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Gimnasztika ?
2018. jan. 18. 19:52
 2/2 anonim válasza:

Birkózás? Én is jártam, az edzés felépítése a következő volt: bemelegítő futás (sokszor fogócska nehezítésekkel), majd ilyen ciánykerék, többféle bukfenc, akrobatikus elem, pók-, büdösbogár', medve-, farkasjárás stb.. Ezután erősítettünk, majd fogásokat tanultunk, végül volt a küzdő (ilyenkor kapsz egy random pár, és vele kell akárcsak egy versenyen birkóznod), levezetésképp meg választhattunk valami játékot.

Ha jól gondolom lány vagy. Ne riasszon vissza, hogy ez egy fiús sport. Nagyon sok olyan lány jár, aki a hétköznapokon olyan mintha egy magazinból lépett volna ki, az edzőteremben meg mosolyogva nyomja le a fiúkat. Remélem segíthettem!

2018. jan. 19. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!