Milyen sportra járjak? Vívás vagy foci?
Tudom, ezt nem nektek kell eldönteni, hanem nekem.De ugyan annyira tetszik mindkettő.Ezek alapján melyik lenne jobb?
Gyorsan futok, magas vagyok, viszonylag jók a reflekszeim (ezt így írják?:D) és hosszú lábaim és karjaim vannak.Ja, és lány vagyok.13 éves.Régen táncoltam, akrobatikus rock and rollt, talán 8-9 évig, nemrég hagytam abba.Ezek alapján melyik lenne jobb?Talán annyiban lenne szerintem jobb a vívás, hogy focizni itthon is tudok.De teljesen más egy eddzővel.Tanácstalan vagyok:(
Ha nem ütik egymást az edzések miért nem jársz el mindkettőre? Aztán majd érzed melyik megy jobban melyiket szereted. Egyébként kérdés mennyire vagy csapat játékos is, mert ugye foci az a vívás meg nem. Később tervezel e komolyabban versenyezni vagy csak hobbinak szánod. (verseny esetén a vívásban komolyabb potencia van).
Vívni próbáltál már? Lehet kipróbálod és nem is fog bejönni, szóval ha még nem tetted sztem először próbáld ki :)
Szerintem válaszd a vívást, a reflekszek nagyon fontosak, fejleszti a koncentrációt és a magas, hosszú embereknek nagyon nagy előny, mert van, hogy csak kinyújtja karnát és már találatot is adott.
14/l
Huhh...
Azóta ősszel elkezdtem vívni, és azt kell hogy mondjam ez volt életem egyik legjobb döntése. Nagyon szeretem. Végül a kardot választottam, pedig eredetileg párbajtőrözni szerettem volna:D
Amúgy a focit azóta is imádom, mint szurkoló:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!