Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futástól híztam volna?

Futástól híztam volna?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem baj, örülök neki, 20 éves fiú létemre, 182 centivel voltam 62 kiló. Most, hogy 2 hete rendszeresen futok híztam 2 kilót. Van összefüggés? Nem eszem annyira többet.
2018. jan. 9. 20:16
 1/4 anonim válasza:
Valószínű hogy többet eszel jellemző hogy mozgást kompenzálják több evéssel sok esetben súly gyarapodashoz vezet
2018. jan. 9. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Mivel izmot is szedsz fel, igaz nem annyit mint ha mennél tömegelni aztán szálkásítani. De ugye futás közben valamennyire fejleszted az izmaidat amik ugye szintén súly növekedéssel járnak, csak ugye az izom jóval nehezebb mint a zsír, tehát 1 kiló izom térfogata sokkal kisebb mint a zsíré.
2018. jan. 9. 21:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Pedig sokan azzal ijesztgetettek, hogy elfogok fogyni a futástól. De egyszerűen imádok futni, bár még csak 2 hete futok, de már az első futás után vártam a következő alkalmat. Heti 4x futok 5 km-t egyébként. Ha így lehet mondani van kondis múltam is idézőjelben, de egyszerűen azt nem tudtam ilyen kitartóan csinálni 1 hétig sem. Pedig attól biztosan több súlyt felszednék, ami ugye rám férne igencsak.
2018. jan. 9. 22:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Tehát 4x futok összesen 20 km-t.
2018. jan. 9. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!