Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek izmot szedtem...

Szerintetek izmot szedtem fel, és nem híztam?

Figyelt kérdés

Kicsit túlsúlyos vagyok,kb. 8 kg-ot kellene fogynom.A súlyomat már 3 éve tartom. Többször kezdtem fogyókúrába,illetve erősítésbe,de általában kudarcba fulladtam. Idén nyáron elterveztem,hogy kitartok. A táplálkozás részével nem jártam túl nagy sikerrel most sem,viszont kitartóan edzettem végig a nyarat. Rendszeresen bicikliztem 1 órát,illetve néhány alkalommal eljártam futni. A futásban pl. nagyon sokat fejlődtem,kb. 15 percet tudtam normálisan(nem fulldokolva) futni,eljutottam 25 percig(-ha nagyon energikus vagyok,megvan a 30 perc is)

Nem álltam mérlegre 2 és fél hónapig,vártam a csodát,most azonban szomorúan tapasztaltam,hogy híztam 2 kilót. :(

Szerintetek ez lehet a +2 kiló lehet izom?

Nem sikerült mindenben változtatnom,amit szerettem volna,és a sport terén is többet terveztem,viszont az eddigiekhez mérve a sportban és kajálásban is pozitív változások történtek,ezért nem értem a dolgot.

2017. aug. 26. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Futástól és biciklizéstől nem fognak nőni az izmaid. A sporttól még jobb lett az étvágyad, ezért hízhattál. De miért nem veszel egy testzsírmérő mérleget? Az nagyjából tájékoztat arról, mi lett több vagy kevesebb.
2017. aug. 26. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak bicikliztèl meg futottàl? Súlyzòs edzès nem volt? Hogy szedtèl volna fel izmot csak kardiò meg aerob edzèssel?
2017. aug. 26. 15:57
 3/7 Cortez70 ***** válasza:
100%
Futással nem hiszem hogy izmosodtal.
2017. aug. 26. 16:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. Szóval akkor híztam :( Nagyon boldog vagyok :(
2017. aug. 26. 16:05
 5/7 A kérdező kommentje:
És szerintetek akkor hova lett a 2 és fél hónap munkám?? Semmi eredmény?
2017. aug. 26. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Az az eredmény, hogy többet tudsz futni. :-) Amivel dolgozol, az fejlődik. Ha fogyni akarsz, akkor az étrendeden kell dolgozni.
2017. aug. 26. 16:11
 7/7 Cortez70 ***** válasza:
100%
Az állóképességed sokat javult az már egy jó eredmény.
2017. aug. 26. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!