Fizikai munkához elegendő erő-állóképesség megszerzése?
Eddig testépítettem.Kisebb nagyobb kihagyásokkal.Közepesen rossz étrendel és néha táplálékkiegészítőkkel.7éven át.
Nyáron dolgoztam húsüzemben.Feladatom az volt hogy 5-10 kgos rekeszekből dobáltam be a gépbe a húst.Ez jó volt mert nem "gébberedtem" el kicsit mozogtam.Másik feledat raklapokról kb 10kgos dobozok pakolása és kibontása.
Harmadik változat.Egésznap asztal mellet állás hús kockázás grill cuccok készítése stb.
Utóbbi volt a legrosszabb minden bajom volt elsőnek a csuklyám "állt be" és szépen lassan mindenem :D
Kövérnek nem mondanám magam viszont nincsen erő állóképességem.
186/90kg
Homeosztázis...
A szervezeted ahhoz szokik hozzá, amilyen körülményeket kap... ha ez lesz a munkád, pár hét alatt teljesen hozzászoksz... de előre beleedzeni magad nem tudod... mert edzés közben egy teljesen más tevékenységet csinállsz és nem napi 8 órában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!