A body buildereknek vannak fájdalmaik?
Figyelt kérdés
Csak mert olyan szörnyen néznek ki, mint valami mutánsok. Nem fáj nekik a mozgás, amiért ennyire fel vannak fújva az izmaik?2010. jún. 3. 19:00
1/5 Gyakor válasza:
Már bocs, hogy ilyen hangnemben, de: neked nem fáj, hogy ilyen hülyeségeket kérdezel? Mitől fájna már, hogy nagyobb izmaik vannak nekik, mint egy átlagembernek? A felfújt izmot meg felejtsd el, olyan nincs, hogy felfújt izom, meg ilyen-amolyan izom.Ha meg a kidolgozatlan izmokra célzol akkor olyan versenyeken, profi testépítőknél nem nagyon látsz. Az egy dolog, hogy számodra szörnyen néznek ki, természetesen nem kell, hogy mindenkinek tetsszen. Ízlések és pofonok.
3/5 anonim válasza:
Úgy lesznek Body-sok, hogy nagy fájdalamkat élnek át. Képzeld, amikor átléped a fájdalomküszöböd nem jó érzés elhiheted. És ők igy jutottak el arra a szintre, mert ha nem fáj akkor nemis hat.
Felfújódva? Max a te agyad ha ilyet kérdezel xd
4/5 anonim válasza:
Természetesen vannak fájdalmaink,ahogy Arnold mondta: "Ha fáj és csinálsz még 2-3 ismétlést akkor jó úton haladsz."
A végén már én is szinte síkitok a fájdalomtól,de a szépségért meg kell szenvedni.
Izületeim is szoktak néha,ez vele jár szintén,voltak sérüléseim is.
Felfújt izmot meg felejtsd el,az a Kiskegyedben van.
Hidd el bivaly munkánk van benne,olyan amit nem sok ember csinál.Sok lemondással jár,de megéri nekem.
22F
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés általános fájdalmakról szól.Nem az edzés közbeniekről.Mert a vékony embereknek is ''fáj'' ha edzenek.Ez a legutolsónak szólt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!