17 éves fiúként féljek kora reggel futni?
Figyelt kérdés
Van olyan köztetek aki reggel fél hat-hat körül jár futni?
Akkor szeretek futni mikor senki sem lát. Valahogy sokkal jobb úgy. Kisvárosban lakom. Nem igazán hallok sok támadásról erre de, ettől függetlenül vannak gátlásaim.
Napi 2-3km-es távról lenne szó. Igazából a sulim útvonaláig akarok futni oda-vissza. Nappal forgalmas de, néha mentem reggel felé /7óra környékén/ és szinte alig vannak az utcán. Nem akarok félősnek tűnni.
2017. dec. 18. 18:38
11/14 anonim válasza:
Besírok... na a romáktól aztán mi félni valód van hajnalban?... én még tán nem is láttam életemben romát hajnalban...
12/14 anonim válasza:
Reggel fél 6-kor senki nem fog felkelni azért, hogy téged b@.szog*sson. Azok a romák lusta disznók, fent vannak hajnal 3-ig aztán lefeküdnek és délben kelnek fel
14/14 anonim válasza:
hagyjátok már. ne félj, vegyél paprikasprayt ha attól biztonságban érzitek magatokat, 3000 ft a legdrágább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!