Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondi terembe fogok járni,...

Kondi terembe fogok járni, fogyni szeretnék (kb.10 kilót) és izmot építeni. Hogyan?

Figyelt kérdés

Még soha az életben nem jártam kondiba, de jövő héttől szeretnék. A fő cél a fogyás. Vegetáriánus vagyok, mert nem szeretem a húst, így nem eszem. Milyen ételeket ajánlotok, hogy egyek? Hogyan kezdjek ek kondizni? Milyen gyakorlatokat végezzek? Milyen gyakran? Milyen gyakran aerobozzak mellé? Az igaz, hogy az aerob edzés 'lebontja' az izmot, amit a kondiban felszedtem?

18/L

166/64 kg

Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!

2017. dec. 8. 06:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Elősször menj el
2017. dec. 8. 07:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Sárga kapszula című ebookot olvasd el.
2017. dec. 8. 08:34
 3/3 anonim ***** válasza:
ICF5X5 . A kezdők tudnak egyszerre izmosodni és fogyni . Bár az aerob nem rossz hozzá , ám a lényeg a kaján van vagyis hogy a makrók stimmeljenek . Fehérje 2g / ttkg , szénhidrát egyén függő és zsír kb 1 g /ttkg . Érdemes havonta mérni magad és figyelni a testzsír %-ot.
2017. dec. 8. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!