Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miert van az hogy sehogy se...

Miert van az hogy sehogy se birok fejenallni?

Figyelt kérdés

Lattam videot ahogy meg egy 4 eves gyerek is megcsinalja na ezzel szemben en 17/F kent nem birom megcsinalni.180cm vagyok es 80kg ha szamitana esetleg

Szerintetek miert nem megy? Kicsit fosok is egyebkent hogy mert az osztalyban csak nekem nem megy ez azert eleg gaz

#talajtorna #Fejenallas
2017. dec. 6. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha végképp nem megy, tesiórán rúgd fel az egyik osztálytársad, és állj rá a fejére.
2017. dec. 6. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Kézen állni tudsz?

Nem hiszem, hogy fizikálisan nem vagy képes fejen állni, egyensúly érzékelési probléma lehet, vannak, akik fejen, kézen állva nem tudják egyensúlyban tartani a testüket.

2017. dec. 6. 16:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Lehet akkor mert probaltam itthon es sikerult feljutnom oda hogy megtartsam magam voltam is fent kb 2-3mp aztan meg valamiert minidg elrantom a fejem es atgurulok
2017. dec. 6. 16:59
 4/7 anonim ***** válasza:

falnál csináld úgy,hogy egy pontra koncentrálsz azt nézed nem pedig össze vissza,közben feszíted a nyakad és fogják közben a lábad.

sima önfegyelmi gyakorlat.

akiben nincs önfegyelem az persze,hogy nem tudja megcsinálni.

2017. dec. 6. 22:37
 5/7 anonim ***** válasza:
A legkonnyebb szerintem ugy megalni, hogy keresztbetett labbal, mindket labad behajlitod, a hatso labad neki tudod tamasztani a labad, elol van a bal. Tegyel kisparnat a fejed ala. Nezd meg neten kepek kozott, hogy frogstand, es how to headstand. Ne a homlokodra, hanem a fejed tetejere tamaszkodj, ez kulcsmomentum.
2017. dec. 7. 00:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Igy: [link]
2017. dec. 7. 00:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi igazad van!
2017. dec. 9. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!