Hány gramm fehérje szükséges ha izomtömeget szeretnék növelni?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
19 éves lány vagyok. Öt éve edzek (torna, súlyzó), legfőképpen állóképesség fenntartásból.
Volt egy durva időszakon (autoimmun betegség-feherje allergia) aminek következtében 30%-os izomsorvadásom lett.
Ebből felépültem, izmai is normálisan helyre álltak. Viszont elzsírosodtam picit, és ez kicsit zavar. :D
170 centi vagyok 65 kiló.
A lényeg az egészben hogy izmot szeretnék építeni magamra. Aztán lediétázni a plusz zsírt.
Figyelek a makrókra, de nem vagyok biztos benne, hogy mennyi fehérje kéne mondjuk úgy 120 gramm ch mellé? Vagy a ch-t is emeljem?
2017. okt. 17. 15:29
1/2 Cortez70 válasza:
Neked kb 100-120g fehérje kell naponta.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, eddig úgy 80-at vittem be általában.
2017. okt. 17. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!