Így lefogyhatok?
168 cm, 98 kiló vagyok. Nagyon szeretnék fogyni. Próbáltam eljárni edzőterembe, de nem igazán tudom megoldani és egy idő után mindig feladom :(
Ha ilyen Norbi-Réka stb. tornákat csinálok otthon heti 4-5-ször amellett, hogy kb 1600-1700 kcalt eszem, kenyeret, tésztát, krumplit max hetente-kéthetente egyszer, édességet max heti egyszer, reggel zabkását, tojásrántottát és figyelek a fehérjebevitelre akkor van esélyem lefogyni?
Tudom, nem ezektől a tornáktól lesznek szép, definiált, szálkás izmaim, de egyelőre csak szeretnék normálisan kinézni :(
inkább a szénhidrát beviteledet figyelgessed ha fogyni akarsz.
azon áll vagy bukik az egész.
Mivel ez elég kizárt, hogy ne jelentsen szép deficitet, jó ez.
A sok ch még nem gond, csak ha amiatt túleszi magát az ember vagy más okból nem esik jól. De valóban sokunknak célszerű ügyelni rá, természetesen igen különböző mértékben. Kinek OK az egészen sok cukor is (pl. sok gyümölcs), kinek még a zöldségre is óvatosan kell néznie fogyáskor.
Jó, amiket írsz, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!