Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Neki szeretnék állni futni,...

Neki szeretnék állni futni, hogyan kell elkezdeni?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon el vagyok lustulva meg üresek a hétköznapjaim suli után és arra gondoltam hogy elkezdek futni.

Nos, van ilyen kezdő edzés?

Hogy megy az ilyen? Nem vagyok képbe nagyon.

Aki rendszeresen jár futni, ti hogy kezdétek el?

17/F

2017. szept. 16. 12:05
 1/4 A kérdező kommentje:

Annyit elfelejtettem leírni hogy most is egész jól megy.

Régebben voltam "edzésen" és 5KM-t tudtam futni egybe de 2016 óta semmit se mozogtam szinte.

2017. szept. 16. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Keress 5000 méteres kezdő edzésterveket. Talán van magyarul is, de angolul több is. Ilyenekre keress, hogy:

"your first 5k"

"5k training plan"

2017. szept. 16. 12:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Töltsd le a Telekom Futótárs alkalmazását, fülhallgató be és mehet is.
2017. szept. 16. 12:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Nos én tudtam, hogy elsőre komolyabb erőfeszítés nélkül kb. 2000 métert lebírok futni. Ezt meg is tettem heti 2x. Az elején még könnyen ment, szóval következő héten már 2500 ment, utána kb. 2 hét múlva 3000. Olyan heti 500 méterrel próbáld növelni a távot. Én a lakótelep körül futottam, kimértem kocsival 2 kört. A nagyobbik 700 m volt és a kicsi meg 500. Előbb 500 méterrel növeltem, aztán, ha az könnyen ment, akkor utána már a 700-as kört futottam helyette. Ha mondjuk könnyen ment már megint egy x táv, akkor megint hozzáadtam 500 métert. Így feltornáztam magam 5000 méterig. AZtán jött a hideg, futópadra váltottam, ott már az időket növeltem és eljutottam 8 kilométerig. Nekem ez volt a futós kalandom. Azóta sajnos megint abbahagytam. :C

Te ne hagyd abba.

2017. szept. 16. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!