Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mire gondoltok futás közben?

Mire gondoltok futás közben?

Figyelt kérdés

A saját életetekre?

Vagy a futásra koncentráltok teljesen?

Esetleg a zenére ha hallgattok közben?

2017. szept. 2. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt miért kérdezed? Unatkozol futás közben?

Én volt már, hogy zenét hallgattam, de nekem jobban bevált anélkül. Úgy jobban tudtam figyelni a saját légzésemre. Sokszor megpróbálok gondolkozni különböző dolgokon, mik történtek velem aznap, mit akarok másnap csinálni, de egy nagyon rövid idő mindig "elkalandozik a figyelmem" és kb semmire sem gondolok, csak futok. Ez nagyon furán hangozhat, de egyszerűen tudat alatt arra koncentrálok.

2017. szept. 2. 15:37
 2/5 anonim válasza:
Semmire, lényegében meditálásra is használom a futást. Vidéken egy patak mellett szoktam futni és csak a természet hangjait figyelem.
2017. szept. 2. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nagyon kezdő futó vagyok még, engem leköt, hogy rendesen vegyek levegőt és NE adjam fel túl hamar...

De amúgysem unatkoznék, a természetben gyaloglok és futok, szép a táj, s amúgyis mindig van mire gondolnom, film, amit láttam, bármi.

Néha hallgatok zenét (mivel én kvázi egész nap zenét hallgatok), de a futás túl intenzív, ott felesleges, ahogy a súlyzós edzést sem tudom unni zene nélkül, nagyon jól leköt, amit csinálok...

Mély gondolataim nincsenek futás közben, az gyaloglásnál esélyesebb.

2017. szept. 3. 00:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Én azért futok, hogy lefogyjak, és kicsit formásodjak.

Így közben zenét szoktam hallgatni, és elképzelem, hogy milyen lenne az életem, ha sikerülne lefogynom, hogy megvehetném azokat a ruhákat amiket már rég kinéztem stb, és nagyon gyorsan eltelik az idő. :D

2017. szept. 3. 12:14
 5/5 anonim válasza:
Én fejben úgymond kikapcsolok nem figyelek a környezetemre egyáltalán, a gyönyörű páromra szoktam gondolni és a pozitív emlékekre; ne dühből fuss mert annak a motivációja hamar elvész.
2019. márc. 9. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!