Mire gondoltok futás közben?
A saját életetekre?
Vagy a futásra koncentráltok teljesen?
Esetleg a zenére ha hallgattok közben?
Ezt miért kérdezed? Unatkozol futás közben?
Én volt már, hogy zenét hallgattam, de nekem jobban bevált anélkül. Úgy jobban tudtam figyelni a saját légzésemre. Sokszor megpróbálok gondolkozni különböző dolgokon, mik történtek velem aznap, mit akarok másnap csinálni, de egy nagyon rövid idő mindig "elkalandozik a figyelmem" és kb semmire sem gondolok, csak futok. Ez nagyon furán hangozhat, de egyszerűen tudat alatt arra koncentrálok.
Én nagyon kezdő futó vagyok még, engem leköt, hogy rendesen vegyek levegőt és NE adjam fel túl hamar...
De amúgysem unatkoznék, a természetben gyaloglok és futok, szép a táj, s amúgyis mindig van mire gondolnom, film, amit láttam, bármi.
Néha hallgatok zenét (mivel én kvázi egész nap zenét hallgatok), de a futás túl intenzív, ott felesleges, ahogy a súlyzós edzést sem tudom unni zene nélkül, nagyon jól leköt, amit csinálok...
Mély gondolataim nincsenek futás közben, az gyaloglásnál esélyesebb.
Én azért futok, hogy lefogyjak, és kicsit formásodjak.
Így közben zenét szoktam hallgatni, és elképzelem, hogy milyen lenne az életem, ha sikerülne lefogynom, hogy megvehetném azokat a ruhákat amiket már rég kinéztem stb, és nagyon gyorsan eltelik az idő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!