Szerintem én törmém ketté a te csontjaidat ......sza-rház-i
2012. nov. 21. 21:41
53/72 anonim válasza:
Myke szart se érne bruce ellen ha élne... a box az ringben a kung fu meg lehet élőben is... ott lehet rúgni is meg mindent... :)pá babám
2012. nov. 22. 22:48
54/72 anonim válasza:
Nos.Bruce lee gyorsabb.erosebb ha nem hiszed kerdezd meg tysont hogy tud e 50et huzodzkodni 1 kézzel vagy 1 kezes két ujjas fekvot amit bruce konnyedéncsinált naponta.bruce techniksabb.Bruce Lee gyozne.max4-6 menet az egész
2013. jan. 2. 23:09
55/72 anonim válasza:
Ne is zavarjon titeket,hogy chuck norrist Bruce Lee és Mike Tyson is kiütötte..
2013. febr. 14. 15:17
56/72 anonim válasza:
Jah és csak úgy hozzávetőleg Mike Tysonnak van a világon a legerősebb hasfala szóval Bruce lee ütései szart sem érnének.
2013. febr. 14. 15:19
57/72 anonim válasza:
Ez a kérdés remélem viccnek ígérkezett! Bruce Lee nem, hogy fizikálisan és technikailag messze Tyson előtt járt, hanem szellemi erejével csak egy pontot üt meg a boxolón már hulla.
2013. aug. 13. 00:07
58/72 anonim válasza:
most az egykezes huzodszkodás hogy jön ide ? Mirko Filipovic szerintem nem tudna egyet se csinálni , de az is biztos hogy szarrá veri tysont is meg leet is meg az összes ilyen menõ egykezen huzodszkodô sza.rh.ázit :) HIHI
2013. okt. 27. 00:53
59/72 anonim válasza:
Istenem! Ti betegek vagytok komolyan -.- egy harcművészt hasonlítotok egy boxolohoz? És nem akármilyen harcművészt a világ legjobb harcművészét. Tisztában vagytok ti azzal, hogy milyen fizikai erőben van egy harcművész és pont Bruce Lee.?!! Bruce olyan erős volt mint a bivaj, lehetne eről hosszasan vitatkozni, jobban ismerem mint ti 3 éves korom óta példa képem. Nem, hogy Mike Tysont mellettem meg legalább 10 profi boxolot simán kiütött volna. Az meg nem igaz, hogy Bruce-t legyőzte egy boxoló. Soha az életbe nem győzte le senki, csak egyszer 13-évesen. Amit a filmbekben csinált az tele volt akrobatikus mozdulatokkal, megvolt díszitve az egész harc jelenet. Bruce filozófus is volt, és tanulmányozta a harcművészetet és ezt mondta " az filmben előadhat bármilyen látványos szép akrobatikus mozdulatot, de az élő küzdelembe ilyen nincs" és még ezt hagy tegyem hozzá
"A hatalmas atléta nem feltétlenül erős, de aki gyorsan tud mozogni, az már igen. Ez azt jelenti, hogy egy kisebb termetű, gyorsan mozgó ember sokkal nagyobb energiát képes kifejteni, mint egy nehezebb, de lassúbb" - BRUCE LEE
2014. jún. 17. 20:18
60/72 anonim válasza:
Myke Tysont meg kiütötte egy csávó a börtönben egy ütésből xDD ennyit ér az a csíra
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!