Ki nyerne Mike Tyson vs Bruce Lee?
"Tyson csak ütni tud, Bruce Lee ütni, rúgni, térdelni, dobni ...stb."
ez így is van, csak magyarázd már el nekem, hogy egy 62kg-os ember, hogy fogja eldobni a 98kg-os Tysont? és hogy fogja letérdelni amikor Tyson a magasabb, vagyis az ütőtávja is nagyobb? rúgásban még csak van valami, de azért nem kellene elfelejteni, hogy Lee 62kg!!! Tyson pedig igencsak erős és gyors volt amikor még a csúcson volt. könyörgöm!!! milyen gyorsaságbeli különbségről beszéltek itt meg technikáról ami a kettőjük közti erőkülönbséget felülmúlja?? mert ha tényleg az lenne a kérdés, hogy egy 100kg-os kigyúrt embert megverne-e Bruce Lee akkor azt mondom, hogy könnyen meglehet. De Tyson világbajnok boxoló! azt nem a szél fújta össze!!! szerintem ti nem voltatok még normális edzésen, tisztelet a kivételnek.
Istenem! XD
Ez olyan dolog, hogy van két harcos egyiknek adsz egy kardot,de csak azt! A másiknak adsz kardot, pajzsot, lándzsát ..stb. Ki nyerne? Akinek nagyobb a fegyver tára! Bruce Lee-nak minden testrésze fegyver, Tysonnak csak az ökle. Bruce Lee több féle harci stílust űzött magas szinten még mielőtt megalapította a saját stílusát, köztük az ökölvívást is csinálta. Amúgy Tyson csak pár centivel volt magasabb Lee-nél, szóval nem okoz neki nehézséget egy fejre mért rúgás. És simán gyorsabb is Tysonnál. Amúgy pedig a súly különbség nem mindig számít, Bob Sapp is hiába volt nehezebb a Mirko Cro Cop-nál, Cro Crop mégis kiütötte. Egy kiváló harcművész ellen nem sok esélye van egy küzdősportolónak.
Akinek nagyobb a fegyvertára? Te még életedben nem bunyóztál, mi?
van egy japán mondás, a sensei fakardja veszélyesebb a tanuló katanájánál. Lee egy tehetséges kungfu-s volt, jó időben jó helyen, és felfedezte a sóbiznisz. Semmi több.
Tyson meg profi világbajnok boxoló, 4 szervezetnél egy időben.
Én nem értem a hülye fejeteket ... egyértelműen Bruce Lee... a harcművészetben F=M×V( a gyengébbek kedvéért: erő=tömeg×gyorsulás... tegyük fel h mike tyson-nak 25kg a karja bruce lee-nek meg csak 15kg, mike tyson üt 30m/s-al,
bruce lee meg 130m/s-al(mert ugye tudjuk h iszonyat gyors volt), akkor bruce lee az erősebb és am mike tyson meg sem tudná ütni bruce lee-t!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!