Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki nyerne Mike Tyson vs Bruce...

Ki nyerne Mike Tyson vs Bruce Lee?

Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 18:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
70%

"Tyson csak ütni tud, Bruce Lee ütni, rúgni, térdelni, dobni ...stb."

ez így is van, csak magyarázd már el nekem, hogy egy 62kg-os ember, hogy fogja eldobni a 98kg-os Tysont? és hogy fogja letérdelni amikor Tyson a magasabb, vagyis az ütőtávja is nagyobb? rúgásban még csak van valami, de azért nem kellene elfelejteni, hogy Lee 62kg!!! Tyson pedig igencsak erős és gyors volt amikor még a csúcson volt. könyörgöm!!! milyen gyorsaságbeli különbségről beszéltek itt meg technikáról ami a kettőjük közti erőkülönbséget felülmúlja?? mert ha tényleg az lenne a kérdés, hogy egy 100kg-os kigyúrt embert megverne-e Bruce Lee akkor azt mondom, hogy könnyen meglehet. De Tyson világbajnok boxoló! azt nem a szél fújta össze!!! szerintem ti nem voltatok még normális edzésen, tisztelet a kivételnek.

2010. okt. 23. 11:58
 32/72 anonim ***** válasza:
43%

Istenem! XD

Ez olyan dolog, hogy van két harcos egyiknek adsz egy kardot,de csak azt! A másiknak adsz kardot, pajzsot, lándzsát ..stb. Ki nyerne? Akinek nagyobb a fegyver tára! Bruce Lee-nak minden testrésze fegyver, Tysonnak csak az ökle. Bruce Lee több féle harci stílust űzött magas szinten még mielőtt megalapította a saját stílusát, köztük az ökölvívást is csinálta. Amúgy Tyson csak pár centivel volt magasabb Lee-nél, szóval nem okoz neki nehézséget egy fejre mért rúgás. És simán gyorsabb is Tysonnál. Amúgy pedig a súly különbség nem mindig számít, Bob Sapp is hiába volt nehezebb a Mirko Cro Cop-nál, Cro Crop mégis kiütötte. Egy kiváló harcművész ellen nem sok esélye van egy küzdősportolónak.

2010. okt. 23. 17:49
 33/72 anonim ***** válasza:
Bruce Lee - Tyson és Cro Cop - Bob Sapp közel nem ugyanaz a párosítás.
2010. okt. 23. 18:03
 34/72 anonim ***** válasza:
0%
A párosítás nem ugyanaz, de példának jó volt. Biztos nagyon kemény meccs lenne. Én nem azt mondom, hogy Bruce Lee-nak egy hajaszála sem görbülne, és könnyen 1-2 rúgással agyonverné Tysont. Mert biztos kapna Lee Tysontól kemény ütéseket, de szerintem Lee ha nehezen is de valahogy lerúgná és győzne. Komoly sérülést szenvedne mindkettő az 100%!
2010. okt. 23. 18:22
 35/72 anonim ***** válasza:
77%

Akinek nagyobb a fegyvertára? Te még életedben nem bunyóztál, mi?

van egy japán mondás, a sensei fakardja veszélyesebb a tanuló katanájánál. Lee egy tehetséges kungfu-s volt, jó időben jó helyen, és felfedezte a sóbiznisz. Semmi több.

Tyson meg profi világbajnok boxoló, 4 szervezetnél egy időben.

2010. okt. 23. 18:50
 36/72 anonim ***** válasza:
Látom te csak agyonra szponzorált, reklámozott TV-ben látható sportolókban hiszel. A világ legnagyobb harcosai nem az ökölvívók voltak, és nem is az MMA-sok és nem is a K1 bajnokok, hanem azok akik egy stílust alapítottak meg! A harcművészek nem verekednek pénzért a tv-ben. A Funakoshi Gichin, a Morihei Ueshiba, a Yip Man (ő volt Bruce Lee mestere), a Mestre Bimba, Sosai Masutatsu Oyama ők mind nagy mesterek, akik harcoltak élesben, nem fogvédőben és bokszkesztyűben! Az a baj, hogy a harcművészetet sokan túl misztifikálják, pedig nem egy elvont valami. Amúgy igen bunyóztam már. Ju-jitsuzok 7 éve. (És kick-bokszoltam 1 évet.)
2010. okt. 23. 19:20
 37/72 anonim ***** válasza:
75%
Mike Tyson nyerne
2010. nov. 24. 10:42
 38/72 anonim ***** válasza:
37%
Bruce Lee nyerne.
2010. nov. 24. 17:10
 39/72 anonim ***** válasza:
21%

Én nem értem a hülye fejeteket ... egyértelműen Bruce Lee... a harcművészetben F=M×V( a gyengébbek kedvéért: erő=tömeg×gyorsulás... tegyük fel h mike tyson-nak 25kg a karja bruce lee-nek meg csak 15kg, mike tyson üt 30m/s-al,

bruce lee meg 130m/s-al(mert ugye tudjuk h iszonyat gyors volt), akkor bruce lee az erősebb és am mike tyson meg sem tudná ütni bruce lee-t!!

2011. jan. 2. 11:44
 40/72 anonim ***** válasza:
37%
11:58 , látszik h boxoló vagy és védeed tyson-t, bruce lee nem csak a sóbizniszt fedezte fel...:@...ő alakította ki a Jeet Kune Do-t!! tyson azt sem látná bruce lee mit csinál!! már bocsánat...remélem el olvasod
2011. jan. 2. 11:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!