Bruce valódi küzdelemben nem támadna combra, az ő harcstílusa az ellenfél minél hamarabb harcképtelenné tételére lett kifejlesztve. Ágyékot, szemeket, torkot támadna. Az ujjait hihetetlen mértékben megedzette, egykezes kétujjas fekvőtámaszokat csinált erőlködés nélkül és mindezt azért, hogy a test lágy részeibe tudjon újjal szúrni. Box szabályrendszerbe nemtudom ki győzne, de utcai harcban valószínűleg Lee, hisz már 4-5 éves kora óta az utcán bandázott, és verekedett, igaz rendes edzésre 13 éves korában került.
2011. febr. 12. 14:15
42/72 anonim válasza:
De amúgy én sem hiszem hogy Tyson-t könnyű lenne lerúgni, vagy akármelyik boxolót, tudnak ők rendesen védekezni, elmozogni, vagy ellentámadni, miközben lengeted a lábad:D
2011. febr. 12. 14:30
43/72 anonim válasza:
Bruce Lee még Chuck Norrist is legyőzte szal Bruce ^^
2011. jún. 7. 00:22
44/72 anonim válasza:
Héhavernek
Stb alatt mást értettem. Vért például.
És hogyha Bruce Lee kimozog az ütései elől akkor szétveri. Nem így kell nézni hogy mennyi a való életbe Bruce Lee-nek lenne esze és tudná hogy nem kéne rögtön neki menni. Te jó ég héhaver inkább hozd a Ha-Vert DVD-n és egy sört ahoz lehet jobban értesz.
2011. jún. 19. 21:08
45/72 anonim válasza:
Jaj héhaver észrevettem másik hozzászólásod.
Persze Mike Tyson is gyors de csak röviden mivel 100 kilót nem lehet fél óráig elvinni. Ezért van hogy 10 kilóméteres futáson a világcsúcstartók 50 kilósak. Persze de pont ezt mondtam hogy Mike Tyson lehet hogy 200 meg 100 méteres futáson nagyot nyomna izomból de Lee sokkal tartósabb lenne. És ahol Tyson nyert ott meg nehézsúlyba mindenki 90 kiló felett volt vagyis ugyanolyan emberekkel kellett mérkőznie akik nem tudták kihasználni hogy ő 40 kilóval több mivel csak max 10-el volt. De ez nem azt jelenti hogy minden középsúlyú legyőzné Mike Tyson mert ő jó boxoló volt és nehezen bírnának ki még 3 menetet is vele. De egy ekkora bunyós mint Bruce Lee szerintem okosan több mint 20 percig fárasztaná utána meg zumek.
2011. jún. 19. 21:16
46/72 anonim válasza:
Te egy farok vagy Héhaver mert pont csak te hiszed el amit a filmekbe látsz hogy jaj erőkülönbség. Biztos azt hiszed ha egy gyúrós kinyom 1-szer 130 kilót akkor őt már nem tudná megverni egy Bruce Lee szintü ember. Ja nekünk a nagy "erőkülönbséges" bodybuilder ismerősünk bement a Balatonba azt elsülyedt 2 karhúzás után. Ennyi. Te meg egy hitetlen nethuszár vagy közel se vagy a szakétőhöz. De én tuti jobban tudom ezt nálad tizenévesen. Ami elég szánalmas.
2011. jún. 19. 21:21
47/72 anonim válasza:
én meg azt mondom hogy Tyson jöttök itt a baromságotokkal hogy erő x gyorsaság meg gyorsulás xddddd Tyson 100-110 kg súlyával mozgatta olyan gyorsan a kezét mint Bruce Lee a 60 kg-os testével ....Tyson egy igen ritka vadállat teknikás és nagyon gyors boxolok közé tartozik akik valaha léteztek/léteznek a világon .....nálam 1.a sulyához való gyorsasága miatt HIHETETTLEN
2011. dec. 10. 20:44
48/72 anonim válasza:
Nézzetek meg róla egy videót hogy mozog a keze .....elég durva
2011. dec. 10. 20:45
49/72 anonim válasza:
Bruce Lee simán nyerne, Az ütése nagyon gyors volt és nagyon erős.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!