héé én is vhuk norrist akartam mondani! :S Szerintem Tájszon
2010. máj. 26. 00:18
13/72 werte válasza:
Ali-t is leírták Foreman ellen, bár igaz mindkettő boxoló volt. Én Lee-re mernék voksolni... bár a fénykorában levő Tyson balosai nagyon be tudnak találni!
2010. máj. 26. 02:24
14/72 anonim válasza:
Mikor Lee még fiatal volt kiált egy boxolóval, hogy megmutassa neki. Azt az meg simán leverte. Azok után már tisztelte a boxolókat főleg Muhamed Alit, akit saját elmondása szerint nem lett volna képes legyőzni.
2010. máj. 26. 09:36
15/72 anonim válasza:
Mivel a box csak egyszerű ütésekből áll a karate pedig technikákból elég valószinű, hogy az utcán szabályok nélküli harcban a Sárkány győzne.
2010. máj. 26. 12:06
16/72 anonim válasza:
Tyson szépen terelné a kis buz!t és a sarokban megbaszna' a száját
2010. máj. 26. 13:21
17/72 anonim válasza:
Szerintem emg Bruce Lee nem karatézott :'''D sok f*sz assetudja mit ír(N) szánalom. Nézz meg egy karate edzést, és rájössz hogy Bruce Lee egyáltalán nem azt csinálta.
2010. máj. 26. 18:14
18/72 anonim válasza:
Bruce Lee a saját maga által kifejlesztett stílust a Jet Kun Do-t űzte. És 100%, hogy a Bruce Lee nyert volna, Tyson hiába egy vadállat, Lee-hez képest lassú, valamint ő "csak" egy ökölvívó, csak ütni tud, Lee-nek sokkal gyorsabb a keze mint az övé, valamint ott a lába, térde, könyöke, + még a fogástechnikák...stb. Bruce Lee igen hamar szétkapná az óriást.
2010. máj. 27. 10:00
19/72 anonim válasza:
Bruce Lee.
Sokkal szálkásabb és eresebb jobban el tudja látni oxigénnel az izomzatát és az izomzat is súly lehet Tyson üt 8 erőset Lee kitáncol előle Tysonnak nem tud megfelelő oxigént stb-it szállítani az izmába elsavasodik és onnan fölösleges lesz az izma megfordulnak az esélyek és Lee meg szétveri és amúgy technikásabb, összeszedetebb is. De ez nem történhet már meg mert, persze Lee már halott.
2010. aug. 13. 13:40
20/72 anonim válasza:
szörnyülködve olvastam itt a hozzáértő válaszokat.
aki azt írta, hogy Bruce Lee győzne az biztosan sokat verekedett már életében. Mike Tyson azért gyors is, esetleg meg kellene nézni pár meccseét a youtubon. Aki azt írta, hogy Tyson ütne 8-at, Bruce Lee pedig kitáncolna... az megint nagy szakértő. Szerintem le kellene menni box edzésre. Nem hiába lett azért világbajnok Mike Tyson. Bruce Lee pedig hiába gyorsabb, mégis mit ér vele? annyival nem gyorsabb, hogy a köztük levő erőkülönbséget behozza. Amit a filmekben látsz azt meg ne képzeld, hogy meg lehet csinálni a való életben az utcán mert rongyá vernek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!