Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az normális, hogy első alkalom...

Az normális, hogy első alkalommal a futócipő kicsit feltöri a lábat? Később majd fog a kinyúlik a lábamhoz?

Figyelt kérdés
Egy mérettel nagyobbat vettem a szokásos cipőimnél, az elején még van kb. egy ujjnyi hely. Oldalról nyomta kicsit a lábam futás közben.

2017. aug. 18. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha a mérethiba a baj, akkor lehet hogy nem fog javulni a dolog..miért nem a méretedben vettél cipőt? Ez a legfontosabb kelléked, válaszd meg helyesen én azt mondom.

Ha csak simán az a baj, hogy nincs betörve a cipő, akkor viszont pár használat után jó lesz, ahogy kitaposod a saját lábformád szerint..kérdés hogy az első vagy a második eset áll-e fent

2017. aug. 18. 20:04
 2/5 anonim válasza:

Sosem futnék azonnal új futócipőben. Elmegyek a boltba, sétálok sbt. Néhány nap után szoktam elkezdeni futni bennük.

Eddig nem volt bajom.

Javaslom,próbáld ki!

Amúgy a méret fontos.

Miért vettél nagyobbat?

2017. aug. 18. 20:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Mert mindenütt azt írják, hogy egy mérettel nagyobbat kell venni, mert futás közben megnövekszik a lába mérete. Meg az előző futócipőm is nagyobb volt egy mérettel az utcai cipőnél.
2017. aug. 18. 20:11
 4/5 A kérdező kommentje:

"Futócipődnek egy vagy két számmal nagyobbnak kell lennie az utcai cipőnél!"

[link] méret választás

A két számmal nagyobb meg már túl nagy volt. Nagyon nagy hely volt a lábujjaimnál és lépés közben a olyan helyen tört meg a cipő teteje ami már a boltban is nyomta a lábam. Ez a boltban meg a szobában kényelmes volt, de az első futásnál kellemetlen volt viselni.

2017. aug. 18. 20:17
 5/5 anonim válasza:

Hát ezt még sohasem hallottam.

Nagyon régóta futok, ráadásul minden féle terepen. Mindig olyan, cipőt vettem ami kényelmes, és méretben passzol. Néhány napig hordtam, hogy betörtjön, aztán kezdtem el futni benne. Soha nem volt problémám.

2017. aug. 18. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!