Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 13 évesen a 22 cm-es kar...

13 évesen a 22 cm-es kar normális?

Figyelt kérdés

Ez nagyon zavar, a többi osztálytársamhoz képest kórosan sovány vagyok. (Meg úgy mindenkihez képest!) Nagyon bánt engem ez az állapot! Ha befeszítem a bicepszem, akkor látszik egy kis izomféleség, de ha megfogod, akkor puha. Szóval nem vagyok izmos. Félek a későbbiekben, hogy egy lány azért fog visszautasítani, mert ilyen az alakom. Vagy a gimiben a nagydarab idősebb fiúk kipécéznek maguknak, mert én könnyű célpont vagyok. :( :( :(

De máshol sincsen nagy izom (mondjuk nem is akarok, csak valamivel legyen több)

Szűk a gyomrom, nem tömöm magam mindenfélével. Nem tudok szedni semmiféle vitaminturmixot meg fehérjeport. A fehérjebevitelem sem olyan nagy (szoktam enni sonkát, heti egyszer tojást (rántottát). Vacsira paradicsomot és paprikát eszem általában, ami valamennyi vitamint (gondolom?) tartalmaz.

De visszatérve a fő "cselekményszálhoz" nem vagyok izmos. Valami rakódna rám, ha fekvőtámaszoznék, gugolnék és felüléseznék? Heti hányszor, milyen időközönként növeljem az "adagot"???

Egyáltalán ilyen fehérjebevitel mellett lehetséges? A közérzetem is javulna? Válaszodat nagyon szépen köszönöm!

2017. aug. 5. 12:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Még csak 13 vagy,fogsz még változni,ne aggódj.Erősíteni erősíthetsz,az sosem árt.

Még várjál szerintem 1-2 évet aztán eljárhatsz normálisan edzeni,terembe.Viszont a megfelelő fehérjebevitel az elengedhetetlen az izomfejlődésedhez,ahogy te is írtad.

2017. aug. 5. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!