Hogyan fogyjak le gyorsan és hatásosan?
Sziasztok! Hát.. fogyni szeretnék kb áprilisig egy olyan jó 15-20 kgt..
Több féle gyakorlatot próbáltam már, de nem gondoltam,hogy hatásos.
Tudom,hogy nincs helyi fogyás.. de azért hátha tudtok valami jó ötletet mondani.Legjobban combról és vádliról szeretnék fogyni. Többen is megjegyezték már nekem, hogy eléggé húsos lettem 1-2 év alatt..
próbáltam a guggolást combnak. Azt éreztem,hogy hatott valamennyit.
A lényeg az,hogy legfőképpen otthoni gyakorlatokat szeretnék.. mert edzőterem az elég messze van..
esetleg valami olyan ételrendet is írhattok amivel könnyebb lenne ez a 20 kg eltüntetése..
13/L 168cm és 80kg.
Válaszokat előre is köszönöm, meg a tippeket!
Egyél egészségesen és rendszeresen, igyál rengeteg vizet, ugráló kötelezz, biciklizz, csinálj high intensity traininget, jógázz, de ott a boxcross vagy a fegyencedzés, amiket lehet otthon űzni. Ha tudsz, járj el futni. Ajánlom az intervallumos futást.
De mint mondtad, helyi fogyás nincs. Vagy egész testről fogysz, vagy sehonnan. Nyilván különböző embereknél máshol látszik meg először a súlycsökkenés, de az nem a tornától függ, hanem az adott illetőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!