Ez jó időnek számít? Mennyire számít gyorsnak?
Figyelt kérdés
Fogok a kezembe egy seprűnyelet és kinyújtom magam elé,majd visszahúzom,közben ugrálok.Terpesz-seprűnyél kitol zár-seprűnyél visszahúz.Ez 1 ismétlés.50 ismétlést csinálok és próbálom minél gyorsabban.Stopperral mérem.Ma az 50 ismétlést 19.09 mp alatz teljesítettem.Ez mennyire jó eredmény?Amikor elkezdtem ezt,az volt a célom,hogy elérjem a 30 mp-t,most meg már kevesebb,mi t 20mp alatt teljesítettem.2017. aug. 10. 22:18
3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy mi a rendes neve ennek a gyakorlat ak,de érthetően leírtam.MMA harcosokat szoktam látni,hogy ezt csinálják.Csak nem seprűnyéllel.
De itt van 4:55-nél,megnézhetitek
Csak ugye én próbálom gyorsan csinálni,minél gyorsabban.És nem egy helyben,hanem terpesz-zár-ban ugrálok.
Na,de azt mondjátok meg,hogy ez jó edermény e?50 ismétlés 19.09 mo alatt.
2017. aug. 10. 23:53
4/4 A kérdező kommentje:
*mp
2017. aug. 10. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!