Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez a szules gyorsnak szamit?

Ez a szules gyorsnak szamit?

Figyelt kérdés

2 korul ment el a magzatviz es 7 fele voltak rendszeres fajasoj. 11re lett baba.

2. Babat varom kicsit messzebb kell menni korhazba, csak ezert kerdezem

2017. máj. 13. 20:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem igen
2017. máj. 13. 20:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem engedte vegig irni: 2.pl. Nem folyik el a magzatviz, csak fajasok, akkor mennyire kene iparkodjunk :)
2017. máj. 13. 20:55
 3/12 anonim ***** válasza:

Én a másodikkal már kórházban feküdtem mikor megindultak a fájások szerencsémre, mert nem siettem volna be a kórházba.

Éjfél és egy óra között kopogtam be a szülőszobára, 3-kor már nagyon erősödtek a fájások. Előkészítettek mert már nagyon lenn volt a buksija. Burokrepesztés, oxi és 5:10 perckor már apukának mutatták be.

Az első 13 óráig tartott.

2017. máj. 13. 21:02
 4/12 A kérdező kommentje:
Fajasokat nezve 4 ora alatt lerendezte. Vizelfolyas nezve kb. 9.
2017. máj. 13. 21:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Szia! Velem tulajdonképpen ugyan ez történt. Első szülésem is viszonylag gyors volt, másodszor egy távolabbi kórházban szültem (kb.45-50 km). Nagyon gyorsan sűrűsödtek a fájások. Kb. 8 perces fájásokkal indultunk, és még bőven úton voltunk amikor már 3 percesek voltak. A férjem rekord sebességgel, kb. 40 alatt vezette le az utat, úgy, hogy elég nagy forgalom volt, délután mentünk. A kórházba érkezéstől számítva másfél óra múlva volt meg a babánk. Korábban indulnék ha újra kellene döntenem.
2017. máj. 13. 21:31
 6/12 anonim ***** válasza:

Az első szerintem viszonylag gyors volt, de ez nem jelent semmit a másodikra nézve.

Magzatvíz elfolyásnál rögtön indulj,egyéb esetben 5 perces fájásokkal érdemes elindulni a kórházba.

De nem mondtad milyen messze van a kórház. Pl ha 3 órányira akkor érdemes már 10 percesekkel elindulni de ha 30 percnyire akkor nem kell kapkodni.

Nálunk 15 percre van a kórház.Kb 3 perces nagyon erős fájasokkal indultunk. Előtte 18 órát itthon vajúdtam, maszkáltam,tettem vettem,aludtam,filmet néztem és vártam, hogy minél jobban sűrűsödjenek és erősödjenek a fájások. Így 5 órát voltam a szülőszobán ami jó idő de jó, hogy nem mentem előbb mert csak ott pislogtam volna.

2017. máj. 13. 21:38
 7/12 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, érdemes egyébként az orvost megkérdezni mit javasol. Van fogadott orvosod?
2017. máj. 13. 22:10
 8/12 anonim ***** válasza:

Mihez képest. Viszonylag igen. Én az elsőt 3 óra alatt szültem, mindennel együtt. 3/4 5kor értünk a korházba 3/4 7kor született meg a kisfiam. És 4kor úgy indultunk el itthonról hogy nem találtam a helyem és a férjem mondta inkább menjünk be nézessük meg, minthogy gond legyen. Mire beértünk 2 perces fájásaim lettek. Másodiknál 5kor indultunk be mert nyilalgatott a hasam és bevásárlás után nem akartunk úgy haza menni hogy indulni kelljen vissza ( főleg hogy a nagyobb akkor már ovis volt szóval őt us cipelni kellett volna ide oda). Bementünk akkorra elkezdődtek a fájások 3/4 7 kor meglett a második fiam. Most a 3.nál hajnali 5kor éreztem egy nagy nyilalást a hasamban, majd 5 perc múlva újra jött a fájás így zuhany gyerekek összekészítése indulás. Anyuék már a kórházhoz jöttek a gyerekekért. 3/4 6ra értünk be és 3/4 7kor meglett a kiscsajom.

Szóval nem tudom milyen messze a kórház de én nem kockáztatnék. Amint érzek valamit indulnék.

2017. máj. 13. 22:15
 9/12 A kérdező kommentje:
Én is ugy gondolom, ha fajas lesz elindulunk. 50km kb korhaz. Koszonom a valaszokat
2017. máj. 13. 23:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Az enyémhez képest nem :) Hétkor fájásra ébredtem, tízkor mentünk be, burokrepesztés, 11-re megvolt a lányom (oxitocint nem kaptam).
2017. máj. 14. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!