Normális hogy 6 honappal szules utan meg mindig nagyon faj a behatolás minden alkalomkor (volt gatmetszes is) járt még így valaki mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2017. márc. 30. 12:51
1/9 anonim válasza:
Nem. A barátnőm járt így. Gonfolom a gátmetsés után nem megfelően varrták össze. "Plasztikázták" neki, ugyanúgy a nőgyógyász csinálta altatásban.
2/9 anonim válasza:
Pedig de. Nekem másfél év volt mire rendeződött a szex és nem fájt. Egy ev mire csak az első pár masodperc fájt. Nem a gatmetszés hege fájt, pedig repedt is a mehszájam, de szépen gyógyult. A dokim azt mondta hogy a szoptatás miatti hormonok miatt ennyire rugalmatlan a hüvelyem és ezérz fáj. 19 hónapja szoptatok de már "csak" napi 4-5x. Akinek ninxs ilyen gondja az itt ügyis azt fogja mondani hogy nem normális, pedig hidd el nem vagy egyedül, sokakat találtam akik ugyanigy voltak. Hidd el idővel jobb lesz.
3/9 anonim válasza:
De ha megnézeti, talán megspórolhat egy évet, nem?
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy szukebbre varrtak (mint engem...). Erdemes sikositot hasznalni.
5/9 anonim válasza:
Nekem volt gátmetszés és fél éves a kicsi. Nekem nem fáj. Sztem 2 és fél 3 hónapos lehetett a gyerek amikor olyan lett mint volt, sőt nekem jobb is lett. Biztos a varrásnál szúrtak el vmit, vagy nagyobb volt a seb, több varrat és nehezebben gyógyul. Sztem érdemes megnézetni!
6/9 anonim válasza:
Második vagyok. Én is azt hittem szervi baj van és kértem a dokit hogy nézzen meg, meg is tette. Semmi baj nem volt mégis fájt. Gondolom azóta volt a kérdező dokinál legalább a 6 hetes kontrollon. Ha van valami az ott is látszott volna már. Szóval nem tartom valószínűnek hogy ezzel spórolhat egy évet. Nekem a szoptatás miatti hormonális dolgok voltak az okok. Akinek nem volt ilyen könnyen beszél hogy nem normális. Kérdező kérdezz rá a dokidnál. Nem hiszem hogy azt fogja mondani hogy szervi gond és nem normális. A dokim is találkozott mar ilyen gonddal.
7/9 anonim válasza:
Én császárral szültem és nekem is fájt, orvos mindent rendben talált,de ígyis hosszú hónapok teltek el mire fájdalom nélkül ment a házasélet!
8/9 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet megmondani. Menj vissza a dokihoz és nézesd meg magad.
9/9 anonim válasza:
Én az 1 éves kontrollon rákérdeztem a dokimnal, hogy normális, hogy 1 év eltelt és még mindig fáj a behatolás? Azt mondta, higy van olyan akinek 2 évig fajt. Pff. Én 1 évig szoptattam, lehet, hogy amiatt volt, mert 3 hónappal később már nem fajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!