Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megsérulhetett a tüdőm szules...

Megsérulhetett a tüdőm szules kozben?

Figyelt kérdés

6 honapja szultem, termeszetes uton, a kitolasnal ramfekudtek es kinyomtak belolem a babat.

Azota ugy erzem, nem telik meg rendesen a tudom levegovel. Nem legszomjam van, hanem csak ez az erzes, nem tudom jobban korulirni. Mintha csak felig telne meg egy nagyobb levegovetelnel.

Szerintetek?

2017. márc. 15. 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Miért nem mész el pulmonológiára? Laikusok itt nem sokat tudnak segíteni neked, főleg képalkotó eljárás nélkül.
2017. márc. 15. 22:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Voltam azota haziorvosnal, o meghallgatta a tudomet de nem talalt semmit. Gondolom ha folyadek preselodott volna bele, az mar reg gyulladast okozott volna. Ha deformalodott, nem mukodne rendesen, azt hallotta volna az orvos, meg hat valami bajom csak lenne az oxigenhianytol..szoval abban renenykedek, hogy rendvejon. De ha valakinek van tapasztalata hasonlo irjon..
2017. márc. 15. 23:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Simán lehet légmelled. Rtg, aztán meglátják majd.
2017. márc. 16. 13:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, lehet légmell. Menj röntgenre.
2017. márc. 17. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!