Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám magam ki gyúrni?

Hogyan tudnám magam ki gyúrni?

Figyelt kérdés
Én 21évea vagyok 173magas 55kg kb sokat eszem de nem tudok hízni igaz hogy húst nem eszek talán azért . Zsír nem nagyon van a testedem amit letudnék dolgozni .

2017. aug. 7. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Edzéssel. Sok-sok edzéssel, amit évekig csinálsz.
2017. aug. 7. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:

A húsnak ehhez a világon semmi köze, az inkább a fogyásban segít, mert jól laktat...

Persze ha fehérjeszegényen eszel, az már gond, ne tedd azt. De ha a kalóriával van gond, akkor se fog menni (az, hogy szerinted sokat eszel, nem jelenti azt, hogy eleget).

Jó étrend, jó edzés, jó pihenés, ez kell ahhoz, hogy kigyúrd magad. Ha nem tudod, mi merre az étrendedben, számolj makrókat legalább az elején. S emeld a kalóriát, ha minden OK-nak tűnik, de nem jön a tömeg. OK, 3000 kcal fölött már elkezdenék másra gondolni, főleg, ha nem vagy igazán aktív, ilyen értékekkel az már szinte mindenkinek elég szokott lenni, amennyire tudom, egyeseknek sokkal kevesebb is elég még tömegeléskor is.

2017. aug. 7. 20:38
 3/5 anonim válasza:
Írd be google-be: Sárga kapszula (Drugs Bunny), letöltés, olvasás, megvilágosodás!
2017. aug. 7. 20:45
 4/5 anonim válasza:
Ja és sok sikert, kitartást kívánok neked!
2017. aug. 7. 20:46
 5/5 palilaci ***** válasza:
Latom egy ev alatt sem jott ossze. Hidd el, iden sem fog.
2018. jún. 1. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!