Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnám "fejleszteni" a...

Hogyan tudnám "fejleszteni" a kisugárzásomat, vagy a gyengéimre gyúrni, hogy végre észrevegyek valaki (19/L. )?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki felettem jár egy évvel, szintén bioszfaktos (mint utólag kiderült), aki külsőre elég szimpatikus, is belsőre is úgy tűnik számomra, hogy rendes srác. Ha "találkozunk", avagy a folyosón egymás mellett elmegyünk, akkor mindig egymásra nézünk pár másodpercig, látok valamit a szemében és annyi, én meg próbálok mosolyogni, bár szerintem az a próbálkozás mindennek nevezhető, csak aranyos mosolynak nem. Hát igen, elég """gáz""" a mai világban, hogy 19 évesen nekem ilyen kis apró-cseprő problémáim vannak, de hát nem vagyok egy átlagos típus. Ha egy szóval kellene definiálnom magam (vagy esetleg másoknak), tuti azt mondanák, hogy okos vagyok, vagyis inkább stréber. Persze az egy dolog, hogy ötöseim vannak (már ami iszonyatosan érdekel, de énekből pl. 3-as voltam), igyekszek a tanuláson kívül mással is foglalkozni, bár a biológiára elég sok időmet rászánom, mert ez tényleg iszonyatosan érdekel. Szóval rövidre is húznám a rizsázást. Nem tartom csúnyának magam, sem szépnek, inkább átlagosnak, persze külsőleg, belsőleg meg inkább unalmasnak tűnhetek elsőre, pedig kb. bármiről szívesen beszélgetek, a sci-fi, thriller könyvektől/filmektől kezdve az álom témáig nagyon sok minden érdekel. Visszatérve a kérdésre, próbálom magam a srác helyébe képzelni, de csak a saját agyammal tudok gondolkozni, hogy nekem tetszik, ha egy fiúnak sötét a haja, barna a szeme, látszik rajta, hogy van esze, nyugodt, jól el lehet vele beszélgetni típus. De hogy én hogyan tűnhetnék olyannál vonzónak, aki nekem is vonzó, arra még mindig nem jöttem rá.. A vicc pedig az a dologban, hogy a szüleim elváltak, anyukám pedig jó párszor randizott már, és olyan jól esik azért nekem, hogy pl. valentin napkor, vagy most nőnapkor ő randizni megy, vagy akár valami koncertre, én meg itthon vigyázok a tesómra. Persze nincs ezzel nagy szinten bajom, egyedül annyiban esik rosszul a dolog, hogy úgy érzem, hogy én senkinek sem kellek, mert senki se figyelt fel rám eddig, na meg hogy pár barátnőm is csak a pasi téma felett tud körözni, azt már meg sem említem..
2015. márc. 7. 01:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mivel csajszi vagy nem nagyon kell izmoznod. (Ha fiú nagyon benne lennél a humbaba kakiban.)

Egy kis odafigyelés és máris lesz akinek bejössz. (Fordítva több éves tervre lenne szükséged). Ahogy az már csak lenni szokott.

2015. márc. 7. 01:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Fiukent is az kell, mint lanykent, elni kell vidaman az eletet, es nem bankodni, hanem ha egyedul vagy ugyis megprobalni jol erezni magad. Foleg, ha nagyon akarsz vmir, az tuti, h nem jon ossze, masik nemmel kapcsolatosan legalabbis ezt erzem.
2015. márc. 7. 01:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Én gondoltam sokat arra hogy megbecsülöm a külső tulajdonságaimat, megbecsülöm az övéit még jobban, de nem feltétlenül kell ugyanazt a gondolkodás módot vagy épp mélységet feltételezni a másikról. Ha magadra tudsz erőltetni, majd magadra venni egy határozottabb viselkedés formát és látod, hogy a mondani valód hat is rá, méghozzá olyan formában ahogy azt te elvárod, az már elég jó jel és haladás... gondolom.
2015. márc. 7. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!