Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ezzel megindulhat a fogyás?

Ezzel megindulhat a fogyás?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja ügyelek az étrendemre, edzek is, és volt is eredmény. Nagyon örültem neki, viszont 3 hete nem fogytam egy dekát se. Lehet, mert 1,5 hétre félre kellett tennem az edzést, vagy nemtudom miért. Most viszont kitaláltam, hogy reggelente jógáznék, és este meg jöhetne a megszokott 40perces kardió.

Ez így működőképes lehet?

80kg/N

2017. júl. 18. 10:26
 1/7 Cortez70 ***** válasza:
70%
Működik ha ezzel kalória mínuszban leszel. Tehát kajafüggő is.
2017. júl. 18. 10:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Mit jelent számodra az "ügyelek az étrendemre"?
2017. júl. 18. 13:35
 3/7 A kérdező kommentje:

A pékárut teljesen elhagytam. Semmi nasi, sok zöldség, csirkemell, a rizst valahogy nem tudtam elhagyni, de ha rizst eszek, akkor csak salátát eszek mellé hús nélkül. Ha pedig húst akkor szintén zöldségekkel. Reggelire 2 tojás, vacsorára általában valami könnyű kaja. Édesség 3 kocka étcsoki (menstruáció előtt nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet, szóval akkor jön az étcsoki)

Sok víz. Kb ennyi. Nem követek semmilyen diétát, csak figyelek arra mit eszek. Nem koplalok. Nem az a célom, hogy gyorsan fogyjak. Csak most, hogy megállt a fogyás, elgondolkodtam azon, hogy lehet valamit rosszul csinálok

2017. júl. 18. 14:30
 4/7 Cortez70 ***** válasza:
Ez így nem elég. Számolni kellene a makrokat. Hiába írod, hogy miket eszel, ezzel még lehetsz akár kalória pluszban is.
2017. júl. 18. 14:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Ohh igen. Szóval el kellene kezdenem számolni a fehérje,szénhidrát és zsírbevitelt ugye? Ez viszont eléggé lelomboz. De persze megértem, hogy ez szükséges, mégis kerülni akartam
2017. júl. 18. 14:47
 6/7 Cortez70 ***** válasza:
Jó lenne számolni legalább körülbelülre.
2017. júl. 18. 14:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben van, megfogadom a tanácsodat. Köszönöm szépen.
2017. júl. 18. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!