Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Megindulhat a fogyás ilyen...

Megindulhat a fogyás ilyen étrenddel?

Figyelt kérdés

108 kg, 193 cm magas fiú vagyok. A kalkulátorok szerint napi 2350kcal az alap anyagcserém. Ilyen arányok mellett sztetek megindulhat a fogyás? Konkrétan szálkásításra gondolok, heti 5-6 napot edzek, ebből legalább kétszer 30-40 perc kardió is/van.

Fehérje: 228g

Zsír: 47g (minimális telített)

Szénhidrát: 188g

Össz. kcal: 2145, tehát 200 kalóriával kevesebb, mint az alapanyagcserém (elvileg).

Napi 7 étkezés, este szinte nulla ch-val.

2013. szept. 20. 12:38
 1/2 Rózsa Noémi válasza:
Szerintem minden bizonnyal, mert eleve napi 200 kalória mínuszban leszel. Másrészt függ attól, hogy eddig mennyi kalóriát vittél be, mert ha, 2600-at, akkor jobban elindul a fogyás Függ attól is, hogy edzettél e eddig, ha nem, akkor pláne beindul. Attól is függ figyeltél e oda eddig a bevit szénhidrát, zsír stb. mennyiségekre, mert ha nem - és ez egy teljes reform az életedben -, akkor most a kevesebb kalóriával, a rendszeres étkezéssel és edzésekkel iszonyatos elindul a fogyás és az átalakulás is, ami szálkás szép izomkhoz vezet majd. Bár én laikus vagyok, de ezt gondolom a leírtakból. Mindenesetre sok sikert és kitartást kívánok célod elérésében!
2013. szept. 23. 15:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Az edzéssel eddig is barátságban voltam, a kajára egyáltalán nem figyeltem viszont. Második hete követem már, csalás nélkül, a karomon már látható változás, több helyen azt írták, ott lehet majd leghamarabb észrevenni a fogyást, ahol a legkevesebb a zsír, ez pedig legtöbb esetben a kar. Rossz hír hogy a legzsírosabb a has, de nem adom fel, köszönöm a biztatást :)
2013. szept. 24. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!