Vajon a hop-up ment tönkre?
Figyelt kérdés
rendeltem egy AGM mp007 airsoftot (MP40). Mikor lövök vele a lövedékek nem egy helyre mennek hanem összevissza, azaz nagy a szorása a fegyvernek. Ebben az esetben mi lehet a baja a fegyvernek?2017. júl. 9. 16:49
1/4 anonim válasza:
Koszos cső, nem túl jó minőségű golyó vagy csak szimplán nem célzol jó. Azért ezeket zárt ki mielőtt szétkapod az egész fegyót, ja és ne felejtsd azért ez egy smg, nem pontlövészetre van, arra ott a sniper vagy a hosszú csövű dmr-ek. Amúgy kb hány méterről beszélünk, mert 20-30 felett ne csodálkozz, ha mindenfele mennek a bb-k.
2/4 A kérdező kommentje:
Itt nem a méter a lényeges hanem az hogy valóban nagyon nagy a szórása a fegyvernek ami valamilyen alkatrész hibára utalhat. Probáltam más bb-vel és kitakaritottam a csövét is. Valójában azért gyanakodok a hop up ra mert ugyan ez volt az cm 028 ak47 airsoftommal is. Az hogy amiatt van ez mert egy smg rol van szo, az biztos h hulyeseg. Attol meg h smg nem kene h ekkora szorasa legyen. En most nem 1 méteres eltérésrol beszelek hanem tobb 10 keteres elteresekrol.
2017. júl. 10. 17:03
3/4 anonim válasza:
Jó hát azt nem írtad mekkora szórása van, azt meg még mindif nem, hogy hány méteren. De mindegy, próbálj akkor gumit cserélni, de lehet a motor vagy az akksi nem ad le egyenletes teljesítményt, gyárihibás gearbox, vagy a tömítések nem jók. Kb bármi lehet.
4/4 A kérdező kommentje:
Ez is igaz
2017. júl. 10. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!