Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Úgy kb.3hete feltünően sok...

Úgy kb.3hete feltünően sok minden megy körülöttem tönkre /háztartási gépek, órák, stb. /Problémákat sodor elém az élet, de valahogy csőstől. Mikor egy problémát megoldok, szinte másnap jön a következő. Valahogy ez feltűnően sok. Vajon ez véletlen?

Figyelt kérdés
2015. nov. 15. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezzel mindannyian így vagyunk. Feladatokat kapunk amit meg kell élni és megoldani. Van mikor több probléma adódik van amikor olyan kevés hogy fel sem tűnik, de akkor is valamit épp megoldunk csak hosszabb távú lefutása van.
2015. nov. 15. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Nemrég nálam is ez volt ,hogy egyszerre csak sorra elromoltak a gépek, kiégett a villanykörte stb. de aztán rájöttem, hogy a házfelújítás és az új gépek bevásárlása is kb. egy időben történt, szóval rájöttem, hogy a 3-4 éves kapacitás nagyjából helytálló. Semmi nincs véletlen, de az összefüggések nem feltétlenül az ezotériába tartoznak.

"Ami elromolhat, el is romlik" Sel'avie.

2015. nov. 15. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindig történik valami. Ez ilyen
2015. nov. 15. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi ebben a furcsa?

Gépeid azért mennek egymás után tönkre, mert valamikor megvetted azokat és nem újítottad fel gépparkod.

.

Problémáid megoldása minden esetben újabb megoldandó problémákat vet fel, tehát ez nem különlegesség és nem egyedi.

2015. nov. 15. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:
azt hallottam, hogy a gepek a negativ gondolkodastol is bekrepalhatnak minden elojel nelkul. probalj turelmes, nyitott es optimista lenni. hatha!
2015. nov. 16. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!