Hogy oldjam meg ezt a hetet edzésben?
Figyelt kérdés
Heti 5 alkalommal szoktam edzőterembe menni, minden izomcsoport kap egy napot.
Most rendkívüli helyzet van, amiből szeretném kihozni a maximumot.
Hétfőn azt hittem, hogy az az egy edzésnapom lesz, ezért csináltam egy egész testet. Most úgy alakul hogy péntek szombat szabad lesz, és tudok menni. Ha ezt előre tudom nincs probléma, három naposba megoldom.
Most a karom, a combhajlítóm és a mellem még érzem hogy nincs leregenálódva.
Hogy használjam ki azt a két napot, a lehető legjobban?
Naturál, ha ez számít, féléves edzésmultal.
2017. júl. 6. 16:29
1/4 Cortez70 válasza:
Csinalsz kétfelé bontott tervet ezekre a napokra, de ahol izomlazad van, arra nem edzel vagy kevés sorozat menjen rá.
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy váll-láb, mell-hát, kar kiesik,vagy majd ha érzem hogy jó akkor egy egy gyakorlat.
A másikmeg, hogy így érdemes lenne a hétfőt is pihenővel tölteni? Vagy esetleg kart,ha az kiesik.
2017. júl. 6. 17:31
3/4 Cortez70 válasza:
Így ahogy írod. Ha ment mindenre edzés a két nap alatt, akkor hétfő az pihi. Ha a kar kimaradt, akkor karozhatsz hétfőn, de nem muszáj.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm segítségeded.
2017. júl. 6. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!