Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van különbség edzésben a...

Van különbség edzésben a motiválatlanság és a lustaság között? Tavaly nyáron még Ultrabalaton bringával most meg a sarokig se megyek?

Figyelt kérdés

Három bringám van, két monti meg egy oúti. Egyik se kispályás bringa. Ki is voltak használva rendesen tavaly szinte nem múlt el úgy nap hogy 40-50 km-et /nap ne tekertem volna, nyáron, vagy jó időben ennek akár 3x/nap is. Pl. nyáron megvolt az 1 napos ultrabalaton bringával.

Szóval aki szabadidőm volt azt bringáztam. Aztán tavaly ősszel valami történt. Nem tudom mi. Jött a rossz idő és minden nap azon rágtam magam hogy bringázni kéne de rossz idő van. Cuccom van a hidegre ugyan de akkor se volt kedvem. Nem baj majd holnap…

Aztán teltek a hetek hónapok és azon kaptam magam hogy március van és novemberben ültem utoljára bringán. Már nem is rágom magam. Nincs kedvem. Ránézek a bringára és a hideg kiráz. Egy porcikám se kívánja. Rosszul vagyok ha csak rágondolok. A sarokig se megyek el. Semmi kedvem.

De mi történt? Az hogy úgy általában lusta lennék nem lehet kijelenteni mert tanulok dolgozom most vágtam bele a szakdolgozatomba is.

Időm lenne sportolni, de a világon semmi kedvem. Csak rágondolok és rosszul vagyok. De szó szerint rosszul. Görcsbe rándul a gyomrom és kiráz a hideg.

Mi történhetett?

2016. márc. 6. 10:45
 1/1 anonim ***** válasza:

A motiválatlanság olyan lustaság, ami nem menthetetlen. :D

Nekem is pihent a bicó... december végén emiatt kezdtem el konditerembe járni, mert valamit kezdenem kellett magammal.

Itt a tavasz, megint előkerült a bringa.

Motivációt csak te adhatsz magadnak. Ha szépen süt a nap, elő a bringa, és hajrá! Hidd el, miután letekered az első kört, és felélednek az emlékek az izmaidban, a tüdődben, megint élvezni fogod! Nem kezdő vagy, hogy vagy-vagy...

Csak berozsdásodtál kicsit. Csak arra vedd rá magad, hogy jó időben menj egy kört! Utána már sínen leszel. ;)

2016. márc. 6. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!