Van különbség edzésben a motiválatlanság és a lustaság között? Tavaly nyáron még Ultrabalaton bringával most meg a sarokig se megyek?
Három bringám van, két monti meg egy oúti. Egyik se kispályás bringa. Ki is voltak használva rendesen tavaly szinte nem múlt el úgy nap hogy 40-50 km-et /nap ne tekertem volna, nyáron, vagy jó időben ennek akár 3x/nap is. Pl. nyáron megvolt az 1 napos ultrabalaton bringával.
Szóval aki szabadidőm volt azt bringáztam. Aztán tavaly ősszel valami történt. Nem tudom mi. Jött a rossz idő és minden nap azon rágtam magam hogy bringázni kéne de rossz idő van. Cuccom van a hidegre ugyan de akkor se volt kedvem. Nem baj majd holnap…
Aztán teltek a hetek hónapok és azon kaptam magam hogy március van és novemberben ültem utoljára bringán. Már nem is rágom magam. Nincs kedvem. Ránézek a bringára és a hideg kiráz. Egy porcikám se kívánja. Rosszul vagyok ha csak rágondolok. A sarokig se megyek el. Semmi kedvem.
De mi történt? Az hogy úgy általában lusta lennék nem lehet kijelenteni mert tanulok dolgozom most vágtam bele a szakdolgozatomba is.
Időm lenne sportolni, de a világon semmi kedvem. Csak rágondolok és rosszul vagyok. De szó szerint rosszul. Görcsbe rándul a gyomrom és kiráz a hideg.
Mi történhetett?
A motiválatlanság olyan lustaság, ami nem menthetetlen. :D
Nekem is pihent a bicó... december végén emiatt kezdtem el konditerembe járni, mert valamit kezdenem kellett magammal.
Itt a tavasz, megint előkerült a bringa.
Motivációt csak te adhatsz magadnak. Ha szépen süt a nap, elő a bringa, és hajrá! Hidd el, miután letekered az első kört, és felélednek az emlékek az izmaidban, a tüdődben, megint élvezni fogod! Nem kezdő vagy, hogy vagy-vagy...
Csak berozsdásodtál kicsit. Csak arra vedd rá magad, hogy jó időben menj egy kört! Utána már sínen leszel. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!