Szerintetek ez az airsoft fegyver jó lenne a hibáinak ellenére is?
Nem az más. Kezdetben jó márka volt, de leadtak a minőségből.
Nem halllottam még airsoftos gázrobanásról.
Midcapet javaslok. A hicap csörög mint a fene.
Az aep nem rossz öttlet, én egy cyma mp5-öt használok. Mindenhol megálja a helyét, de ez drágább mint az AK-d.
Van jelentősége. Minél nehezebbet hasznász annál kevésbé van kitéve a környezeti hatásoknak a röppálya. Pl: szél.
Az aegek általában 25 vagy 28asat használnak, mivel a nehezebbekkel már nem bírna a motorjuk. Ennél nehezebbeket a mesterlövészek használnak. Az ő puskájuk elég erős hozzá és fontos a pontosság.
20as bbt a támogató fegyverek használnak mivel az ő feladatuk nem az ellenség lelövése. Így a pontosság. Mellékes, a mennyiség a lényeg. A 20ason pedig spórolni tudnak. A méret kiválasztásához jó tudni, hogy egyáltalán elfér-e a csőbe a golyó. (25ig ez nem probléma soha)
Nem gond ha folyamatosan kérdezgetek? Csak mindig eszembe jut valami.
Ha van kedved lecsekkolnád a taiwangun 0,25grammos bb "készletét"? (nem fontos amúgy is leírom ide a márkákat)
A Gurader,Kilo9,goldenball,p§j ezek közül egyik se jó márka? Csak mert akkor MO.-ból rendelek bb-t.
Megnéztem. Az egy vicc felejtsd el.
AjÁnlom,olvas el ezeket a cikkeket: [link]
Némely infó már elavult, de kikupálódsz a végére.
Értem, köszönöm. Még a véleményedet elkérhetem a Cyma CM.513 (M4)-ről? Hangtompítós és fent van taiwangun-on.
És ha szerinted jó akkor szerinted a "BATTLEAXE" M4 tárak belemennének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!