Aki mar hasznalt Gigant pro Mass-t mi a tapasztalata, mennyi ido alatt mennyit lehet hizni?
A "testépítő" és az "edző" két külön dolog.
Sajnos ez Magyarországon elterjedt, hogy aki versenyez, az egyből edzőnek képzeli magát. Pedig attól még lehet nagy nulla a tudása. A Bunny az konkrétan dupla nulla, mert se tudása se versenyzői múltja nincs.
Külföldön ez normálisabban működik, a testépítő versenyzőknek van saját edzőjük és úgy készülnek fel.
Ez a normális. A legtöbb versenyző például nagyon szarul edz. De ők megtehetik ezt is, egy kezdő nem!
Én nem úgy edzek, ahogy a klienseimnek tanítom.
Én 20 éve edzek, ahogy én csinálom az a "TAPASZTALAT"- ból indul ki, ahogy a klienseimet edzem, az meg a TUDÁS-ból táplálkozik, amit én is úgy tanultam.
Ha valaki a saját tapasztalatai alapján akar másokat edzeni, abból csak baj származik.
Nézd meg Arnold edzésvideóit! Borzalmas! Úgy nem szabad edzeni, mert szétbarmolod a testedet. Neki működött, de másnak ugyanaz rossz.
Kicsit elkanyarodtunk a témától, csak szeretném ha megértenéd a két dolog közötti különbséget.
(testépítő/tapasztalat - edző/tudás)
Arnie más tészta, akkoriban akik genetikailag voltak jók, csak azok tudtak tiszta izmot fölszedni... Pl arnie sörözött és szalonnát zabált meg hamburgert placsintával... De olvastam a szteroidkúrák alatt szünetet sem tartott... Van nekem is olyan ismerősöm, aki soha nem hazsnált tápkieget sem mégis nagyon szép nagy eres izomzattal rendelkezik..
És csak karra és mellre edz. Neki bejött. Az erőnövelők sem ugy edzenek mint a testépítők, mégis van egy kettő aki elmehetne simán versenyezni is... Sőt a multkoriban észrevettem egy útimunkást aki félpucéran ásott és meg kell mondjam egy fittness versenyre simán elmehetne, ha a fejét lecseréli:)
Amugy bunny dupla nulla okés, lenézed, énsem csipem amugy, de tuti ő is lenéz mindenkit... Ennek nincs értelme...
Most amikor én a fekpadon 160-akkal nyomogatok, és egy vékonyabb srác kéri hogy segitsek kinyomni a 50-et nem nézem le csak olyan.
Ha én vezetnék egy Mcdonalds-t nem szidnám a Burger Kinget... Tizenévesen egyszerre jártam kung fuzni és karatézni, és sosem értettem hogy a kungfu mester miért tartja pocséknak a karatét, a karate meg miért a kungfust... Amikor mindkettőnek ugyanaz a célja...
(amugy a kungfus szilánká verte volna a karatést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!