Elég szerencsétlenül nézek ki, milyen sportot kéne választanom?
Figyelt kérdés
170/60, 25 éves nő vagyok. Az elmúlt hónapokban fogytam pár kilót, ami látszik is, de kizárólag a felsőtestemen. A váll és mellkascsontom, bordáim kiállnak, a csípőm és a combjaim pedig valami rettenet erősek a felsőtestemhez képest. Minden olyan sportot szeretek, ahol inkább a lábam kell használni, bicikli, futás, guggolas, aminek az eredménye, hogy egy idő után jól megerősödik és még vastagabb lesz. Szeretnék arányosabb lenni valahogy. Megoldható lenne, vagy egyszerűen csak ilyen az alkatom?2017. jún. 25. 10:22
1/5 Cortez70 válasza:
Sulyzos edzések és kardio. Na meg jó étrend, de a genetika behatrol. Csodák nincsenek, a csontozat adott.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Viszont azt elfelejtettem írni, hogy van egy autoimmun betegségem, az orvosok azt tanácsolták, hogy megerőltető, testet túlzottan igénybe vevő edzést ne végezzek, ideértve a súlyzós edzéseket is. Inkább ezért vagyok tanácstalan. Bár azt nem közölték, mi történik, ha mégis, lehet, hogy ők sem tudják.. :)
2017. jún. 25. 10:48
3/5 A kérdező kommentje:
Sőt, az általuk előírt "mediterrán" diétát kell követnem, kevés állati fehérje bevitelével. Alapjáraton húsevő vagyok, most viszont az energiám szinte 0..
2017. jún. 25. 10:51
4/5 anonim válasza:
Ilyen nincs. A bicikli, futás vagy guggolás is tud legalább annyira kemény lenni, mint egy-egy súlyzós edzés. Az edzés intenzitását te alakítod.
Viszont a mediterrán diéta nem is olyan rossz, mint gondolod.
Kevesebb kalória bevitel = súlyvesztés. Idővel, genetika ide vagy oda de fogyni fogsz alulról is.
Az összes olasz, görög vagy spanyol sovány girnyó és végtelenül lusta. Két botot nem hajlandóak keresztbe rakni nem hogy futni vagy súlyzózni. Nyilván nincs mindenkinek atom genetikája, pusztán az étrend ennyire hatásos.
5/5 Cortez70 válasza:
Oké, de a sovány girnyó az nálam még nem jelent jó formát. Ahhoz edzeni is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!