Milyen sportot kéne választanom? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
15 éves srác vagyok, 165 centi és 64 kiló körül, jobb fizikumú, izmosabbnak vallanám magam. 4 évig kyokushinkai karatéztam. Terveim között szerepel 3-4 év múlva az mma, ennek megalapozására szeretnék belekezdeni kettő küzdősportba (álló és földharc miatt). Ezek közül melyik lenne a legjobb?
-brazil jiu jitsu + grappling
-judo
-kick box
-muay thai
-ökölvívás
Mást is írhattok, csak ezeknek néztem utána eddig. Előre is köszönöm a válaszokat és hogy rám pazaroltad az idődet :)
-
2016. aug. 22. 15:23
1/3 anonim válasza:
ökölvívás(Megtanítanak precízen ütni)+Muay thay(Rúgás+Földharc)
Szerintem igy ok lenne
2/3 aikiboxer válasza:
Hát... Egyáltalán mi van a közeledben? Csak Te tudod eldönteni, mi legyen az alapstílusod: ütős vagy testharcos... Adnék egy esélyt a BJJ-nek és a boxnak, ez a legjobb kombináció arra amire te szeretnéd.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
2016. aug. 22. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!