Milyen sportot kéne választanom?
Figyelt kérdés
/Labdajátékok kizárva/ Valami küzdősportra gondoltam, de olyasmi, ami nem annyira versenysportnak számít. Szóval nem olimpikon akarok lenni, csak így hobby szinten sportolni valamit. Lehen nem küzdősport is, csak valami olyan legyen, ami leköti az embert. Gondolkoztam táncon is, de sajna nem vagyok elég tehetséges. Szóval. Milyen sport lenne nekem való?2013. júl. 5. 01:25
1/2 Molnár Tibi válasza:
Hol laksz ? Ismerek egy jó karate klubot az oktogonnál,ha gondolod probáld ki!
2/2 anonim válasza:
a lovaglást tudnám javasolni. eleinte nem feltétlen igényel állóképességet, az idő során kialakul, ahogy folyamatosan edzel. ennél a sportnál mindössze a megfelelő lovarda kiválasztása a problémás. de írj privátban, ha gondolod. lehet tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!